Καλή σχολική χρονιά με μια δωρεά! (3.09.2015)

Η Σαΐτα ενώνει τις δυνάμεις της με πολίτες, φορείς, συλλόγους και εταιρείες της Καβάλας συμμετέχοντας στη συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά των 350 άπορων οικογενειών του προγράμματος «Στηρίζω»!


Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ομάδας εφήβων εθελοντών του προγράμματος «Στηρίζω» με συντονιστή φορέα τον Σύλλογο για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ», προχώρησε σήμερα στη δωρεά σχολικών ειδών (στυλό, μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, συνδετήρες, ντοσιέ, κόλλες αναφοράς, κόλλες σε υγρή μορφή, χαρτί γκοφρέ, σύρματα τύπου πίπας) στον χώρο συλλογής, στον Δημοτικό κήπο.

Όσοι ενδιαφέρονται να δωρίσουν σχολικά είδη στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, μπορούν να τα δώσουν στους εφήβους της ομάδας, από τις 10:00 έως τη 13:00 και από τις 17:00 έως τις 23:00 μέχρι το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι η «ΠΝΟΗ» δέχεται δωρεές σχολικών ειδών, τροφίμων μακράς διάρκειας, ρούχων και επίπλων (σε καλή κατάσταση) αλλά και ό,τι άλλο αφορά μια οικογένεια με παιδιά στα γραφεία της (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, πρώην κτίριο ΠΙΚΠΑ) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «ΠΝΟΗ» στο τηλέφωνο 2510 232211 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pnoi-kavala.com


Καλή σχολική χρονιά με υγεία! 

Δημοσίευση σχολίου