Η ζωή μέσα από τα μάτια μου

ΤίτλοςΗ ζωή μέσα από τα μάτια μου
ΣυγγραφείςΕλένη Καζάρα, Χρυσάνθη Βασιλείου
ISBN: 978-618-5147-60-0

Συνεργάτες
Φιλολογική επιμέλεια, διορθώσεις: Κυριακή Σαλβερίδου
Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Σύντομη περίληψη
Αγαπητοί αναγνώστες,
το βιβλίο που πρόκειται να διαβάσετε αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο – το βασικό κομμάτι του βιβλίου – ξετυλίγεται η ιστορία δύο νέων ανθρώπων με τύφλωση, της Ελπίδας και του Αλέξανδρου. Πρόκειται για δύο νέους με όρεξη για τη ζωή, με όνειρα, αλλά και με ανασφάλειες. Στο δεύτερο μέρος έχουμε δημιουργήσει μία μικρή εκπαιδευτική γωνιά, όπου εξηγούμε κάποιους όρους, που μπορεί να μην είναι γνώριμοι σε αρκετούς από εσάς και περιγράφουμε ορισμένες βιωματικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς προκειμένου να εξοικειωθεί με την τύφλωση.
Ελπίζουμε η ιστορία μας να αγαπηθεί από όλους, μικρούς και μεγάλους, μιας και ο απώτερος σκοπός μας είναι να διαβαστεί από άτομα διαφορετικών ηλικιών. Απευθύνεται λοιπόν, σε ενήλικες, σε εφήβους αλλά και σε παιδιά των μεγάλων τάξεων του δημοτικού (Δ-Ε-ΣΤ τάξεις). Μακάρι να σας κρατήσει συντροφιά και να σας ταξιδέψει σε όμορφους κόσμους, όπου η αναπηρία είναι ένας ακόμη τρόπος ζωής.

Καλή ανάγνωση!!!

Οι συγγραφείς: 
Καζάρα Ελένη
Βασιλείου Χρυσάνθη

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Σεπτέμβριο του 2015.


Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 4,83 ΜΒ)


Ακούστε το παραμύθι σε μορφή audio book



Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 


  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση 3.0 Ελλάδα)

Δημοσίευση σχολίου