Σαϊτοπεριήγηση

Στη σελίδα αυτή η σαΐτα των Εκδόσεών μας περιηγείται στο Διαδίκτυο και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που στηρίζουν το έργο μας μέσω της προώθησης και της προβολής.
Η "Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού - οι Παραμυθάδες" είναι μια ομάδα (σύλλογος) με δράσεις γύρω από την αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών, κυρίως της προφορικής παράδοσης, στοχεύοντας στην αναβίωση παραδοσιακών-λαϊκών παιχνιδιών.Στο ιστολόγιο «Η λίστα μου», μπορείτε να βρείτε λίστες με ό,τι κατηγορία ιστολογίων αναζητάτε! Ούτως ή άλλως το masterlista είναι απλά ένας κατάλογος που φτιάχτηκε για τη δική σας ενημέρωση και ευκολία!
Μια ...διαφορετική μη κερδοσκοπική εταιρεία που αναπτύσσει κορυφαία τεχνολογία πληροφορικής και τεχνητής νοημοσύνης για να λύσει πραγματικά προβλήματα της ζωής και τη διαθέτει δωρεάν σε όλους, ως ανοιχτό κώδικα (open source). Συνεργασία με τεχνικούς και ειδικούς επιστήμονες, με ανθρώπους της αγοράς και με εκπροσώπους της κοινωνίας, αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων, ανάπτυξη κοινοτήτων, εθελοντισμός, καινοτομία, χρήσιμα, λειτουργικά προϊόντα, συνεχής υποστήριξη, κέφι, δουλειά, ενθουσιασμός... για να έρθουν στην καθημερινότητα όλων μας, πέρα από κερδοσκοπικές λογικές και πατέντες, εκπληκτικά επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Website: www.scify.gr
Η «Σοφή Κουκουβάγια» είναι ένα blog που απευθύνεται σε γονείς, σε εκπαιδευτικούς και σε όσους ασχολούνται με τα παιδιά. Εμπλουτίζεται διαρκώς με υλικό στο οποίο μπορείτε να ανατρέχετε και να το χρησιμοποιείτε και διαπραγματεύεται θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών και την ψυχολογία τους. Σας περιμένουμε στην παρέα μας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις για να γίνουμε καλύτεροι γονείς και καλύτεροι δάσκαλοι!
Blog: www.sofikoukoubagia.com

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα beebooks.gr θα βρείτε διαθέσιμους τόσο τους νέους τίτλους βιβλίων που κυκλοφορούν στα ελληνικά καθώς και επιλεγμένα ξενόγλωσσα βιβλία, όλα σε ηλεκτρονική μορφή, για να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας τη δική σας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη. Οι προσφερόμενοι τύποι ηλεκτρονικών βιβλίων είναι της μορφής PDF ή ePub, ενώ η διαδικασία απόκτησης και ανάγνωσης ενός ηλεκτρονικού βιβλίου, απαιτεί την ελάχιστη εξοικείωση του χρήστη με τα τεχνολογικά μέσα.
Και μην ξεχνάτε: Τα ηλεκτρονικά βιβλία έχουν χαμηλότερο κόστος από τα αντίστοιχα τυπωμένα, ενώ δεν σπαταλούν πολύτιμους φυσικούς πόρους.
Website: www.beebooks.gr

Το booksuite είναι ένας σύγχρονος διαδικτυακός τόπος που προσφέρει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών συγγραμμάτων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, εκπαιδευτικά, επιστημονικά και πολλών άλλων κατηγοριών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες όλων για ανάγνωση!
Website: www.booksuite.grΠυγολαμπίδες στο κλουβί, οδηγός εκδηλώσεων και ελεύθερου χρόνου για τα παιδιά και την οικογένεια (Θεσσαλονίκη).
Website: www.pigolampides.gr
E-magazine για κάθε γυναίκα που νιώθει "Little Miss Goddess". Θέματα για σχέσεις, γάμο, εγκυμοσύνη, παιδί, κήπο, ψυχολογία. Διηγήματα και άρθρα από τους: Μαριλένα Παππά, Ευρυδίκη Αμανατίδου, Μαρία Δασκαλάκη, Γεωργία Λάττα, Μαριάννα Τεγογιάννη, Μαρίνα Φραγκεσκίδου, Γιάννη Λαμπράκη, Διονύση Μαρίνο, Γιάννη Φαρσάρη, Νικόλα Σμυρνάκη, Σώφρονα Τριμπουλέ, Χάρη Γαντζούδη και άλλους.
Website: www.deity.gr