Είστε συγγραφέας;


Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε εμπορικά το έργο σας, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας έναν από τους πάμπολλους Εκδοτικούς Οίκους που λειτουργούν στη χώρα μας. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Σαΐτα.

Αν όμως μοιράζεστε το ίδιο όραμα μ’ εμάς και θέλετε να πάρετε μέρος στο ταξίδι μας, επιλέγοντας να ελευθερώσετε κάποιες από τις λογοτεχνικές σας δημιουργίες, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info [@] saitapublications [.] gr

Θα συνεργαστούμε μαζί σας σ’ όλα τα στάδια της σχεδίασης και της έκδοσης του βιβλίου σας ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Σε μια ουσιαστική, αμοιβαία συνεργασία, όπως αυτή που θέλουμε να αναπτύξουμε μαζί σας, δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα, χρεώσεις και απαιτήσεις. Το μόνο που θα σας ζητήσουμε είναι η άδειά σας να διανείμουμε δωρεάν το έργο σας ως e-book μέσα από την ιστοσελίδα μας και άλλες ιστοσελίδες που συμβάλλουν στο ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων.

Ας δουλέψουμε μαζί για να δούμε τις ιδέες μας να πετάνε ελεύθερες, και όχι να πετιούνται!

Πριν μας αποστείλετε το έργο σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το πλαίσιο συνεργασίας μας με τη μορφή ερωτήσεων εδώ.