FAQΘέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Εκδόσεις Σαΐτα;
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;
Ονειρεύεστε το έργο σας να πετάει ελεύθερο στο Διαδίκτυο;

Οι παρακάτω ερωτήσεις, πολλές από τις οποίες μας στείλατε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, θα σας δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

διαβάστε την απάντηση Πώς προέκυψαν οι Εκδόσεις Σαΐτα;
Οι Εκδόσεις Σαΐτα προέκυψαν από την ανάγκη έκφρασης και επικοινωνίας νέων κυρίως συγγραφέων με το αναγνωστικό κοινό. Εμπόδια όπως το κόστος για την έκδοση ενός βιβλίου, η εμπορικότητά του, η εικονογράφησή του, η προώθησή του, η θεματολογία του και πολλά άλλα δεν υπάρχουν στις Εκδόσεις μας, γιατί αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας: η υπερπήδηση όλων αυτών των εμποδίων μέσω της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ατόμων που αγαπούν και σέβονται το βιβλίο και τους αναγνώστες.

διαβάστε την απάντηση Ποια έργα μπορούν να ταξιδέψουν χρησιμοποιώντας τη σαΐτα των Εκδόσεών σας;
Στις Εκδόσεις μας μπορούν να φιλοξενηθούν μυθιστορήματα, νουβέλες, συλλογές διηγημάτων, αφηγήματα, παιδικά παραμύθια και έργα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο (δεν μπορούν να εκδοθούν πτυχιακές, μεταπτυχιακές, διδακτορικές εργασίες) αρκεί να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: 
- όσον αφορά την πλοκή να μην είναι προβλέψιμα ή μερικώς προβλέψιμα 
- ως προς την αφήγηση να διατηρούν έναν ικανοποιητικό ρυθμό 
- ως προς τη γλώσσα να είναι στρωτή 
- να καλύπτουν τη μέση αναγνωστική εντύπωση 
- να μην έχουν δημοσιευτεί (στο σύνολό τους ή αποσπασματικά)  

 Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους συγγραφείς να λάβουν υπόψη τους ότι επειδή οι Εκδόσεις Σαΐτα δεν επιδιώκουν το κέρδος και οι συνεργάτες παρέχουν αφιλοκερδώς το χρόνο και τις γνώσεις τους για την υλοποίηση των ψηφιακών μας βιβλίων, είμαστε αναγκασμένοι να ορίσουμε ορισμένα κριτήρια σχετικά με την αξιολόγηση των έργων που εκδίδουμε. Όταν αυξηθεί ο αριθμός των συνεργατών μας, θα μπορέσουμε να εκδώσουμε θεατρικά έργα και ποιητικές συλλογές.

διαβάστε την απάντηση Ποιοι συγγραφείς μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας;
Ευελπιστούμε να προσελκύσουμε συγγραφείς που μοιράζονται το ίδιο όραμα μ’ εμάς, που εναντιώνονται στην εμπορευματοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, που θέλουν τα έργα τους να επικοινωνήσουν με το αναγνωστικό κοινό και να συνομιλήσουν μαζί του χωρίς κανένα κόστος, που επιθυμούν να αφήσουν τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!

διαβάστε την απάντηση Είμαι συγγραφέας και ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω με τις Εκδόσεις Σαΐτα. Τι πρέπει να κάνω;
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για την πρόθεσή σας να συνεργαστείτε μαζί μας! Στέλνετε μήνυμα στη διεύθυνση info [@] saitapublications [.] gr, λύνουμε όποιες απορίες πιθανόν έχετε, αποδέχεστε το πλαίσιο συνεργασίας μας και μας στέλνετε συμπληρωμένη τη "Φόρμα αποστολής έργου" που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (περιέχει αναλυτικές οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωσή της).

Μετά την ανάγνωση του έργου σας από τους Υπεύθυνους Αξιολόγησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το αν το έργο σας μπορεί να εκδοθεί από εμάς. Εφόσον το έργο σας λάβει μια θετική αξιολόγηση, σας ενημερώνουμε για τα στάδια τα οποία θα ακολουθήσουμε για να σχεδιάσουμε από κοινού την ψηφιακή σας έκδοση. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τον συγγραφέα για την πορεία της έκδοσης του ψηφιακού του βιβλίου και να ζητάμε την ενεργό συμμετοχή του με τις ιδέες του σε όποιο στάδιο κριθεί απαραίτητο για να τον ικανοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα.

διαβάστε την απάντηση Μετά την έκδοση του έργου μου από τη σαΐτα, μπορώ να το εκμεταλλευτώ εμπορικά;
Αν κάποιος συγγραφέας που έχει εκδώσει το έργο του στη σαΐτα θέλει να το εκδώσει και σε χαρτί (στην πλατφόρμα Lulu, για παράδειγμα), είτε σε άλλον εκδοτικό οίκο (εμπορικό ή μη, ψηφιακό ή έντυπο), είτε μόνος του σε τυπογραφείο με στόχο να αποκομίσει ή όχι κέρδος, τότε μένει ως έχει η ψηφιακή σχέση με τις Εκδόσεις Σαΐτα και ΧΩΡΙΣ όσα έκαναν οι Εκδόσεις Σαΐτα (φιλολογική επιμέλεια, τυπογραφικές διορθώσεις, σχεδιασμός εξωφύλλου, εικονογράφηση, σελιδοποίηση), το φτιάχνει εξαρχής και το διαθέτει έντυπα. Εννοείται πως τότε δε χρησιμοποιεί την ονομασία και το λογότυπο των Εκδόσεων Σαΐτα.

διαβάστε την απάντηση Ποιοι εργάζονται για να ξεκινήσουν τα βιβλία σας το ελεύθερο ταξίδι τους στο Διαδίκτυο;
Στην ομάδα των συνεργατών μας έχουμε νεαρά άτομα με όρεξη, τα οποία αγαπούν το βιβλίο και γι’ αυτό προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και το χρόνο τους. Φιλόλογοι αναλαμβάνουν τη φιλολογική επιμέλεια και τις τυπογραφικές διορθώσεις, Γραφίστας σχεδιάζει το εξώφυλλο και εμπλουτίζει με πρωτότυπες ιδέες την τελική μορφή της έκδοσης, δίνοντας παράλληλα τις συμβουλές του για τη σελιδοποίηση και έμπειρα άτομα προωθούν διαδικτυακά τα βιβλία μας σε: ΜΜΕ Εθνικής εμβέλειας, ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά της Περιφέρειας, διαδικτυακά βιβλιοπωλεία, ιστοσελίδες, ιστολόγια, περιοδικά που ασχολούνται με τη λογοτεχνία, στοχευμένες ιστοσελίδες και επαφές ανάλογα με το αντικείμενο του έργου σας

διαβάστε την απάντηση Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ μαζί σας και να βοηθήσω στο ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων. Τι πρέπει να κάνω;
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα των συνεργατών μας και να μας βοηθήσετε με τις γνώσεις, το χρόνο και τις ιδέες σας στο σχεδιασμό των μελλοντικών μας εκδόσεων! Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για τα ενδιαφέροντά σας, τις γνώσεις σας και το αντικείμενο με το οποίο θα σας ενδιέφερε να ασχοληθείτε (φιλολογική επιμέλεια, σχεδιασμός εξωφύλλου, εικονογράφηση, γραφιστικό κομμάτι, σελιδοποίηση, δημιουργία promo video για τα βιβλία μας, προώθηση). Ακόμη κι αν αλλάξετε γνώμη ή δεν έχετε το χρόνο για να ασχοληθείτε στην πορεία της συνεργασίας μας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας. Μας αρέσει η ειλικρίνεια και η φιλία, η σταθερή και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε νέος δημιουργός (γραφίστας, εικονογράφος, σκιτσογράφος, ζωγράφος, σχεδιαστής κόμικ, μουσικός, δημιουργός βίντεο) μπορεί να αναδείξει το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του, συμμετέχοντας στο σχεδιασμό των μελλοντικών μας εκδόσεων που θα διανεμηθούν δωρεάν στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων κερδίζει εμπειρία, γνωριμία με το χώρο του ψηφιακού βιβλίου, προβολή του ταλέντου του, ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ηθική ικανοποίηση.

διαβάστε την απάντηση Τα βιβλία σας έχουν Διεθνή Μοναδικό Αριθμό Βιβλίου (ISBN);
Ναι! Επικοινωνούμε με την Εθνική Βιβλιοθήκη, όπου στεγάζεται το Εθνικό Γραφείο ISBN, και πραγματοποιούμε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για την παραχώρηση ISBN για το κάθε μας βιβλίο. Ό,τι κι αν έχετε διαβάσει ή ακούσει, η διαδικασία αυτή είναι δωρεάν και πολύ απλή.

διαβάστε την απάντηση Με ποιες άδειες ταξιδεύουν τα βιβλία σας;
Εννοείται πως τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στο συγγραφέα και όλα μας τα βιβλία κυκλοφορούν δωρεάν στο Διαδίκτυο με τις άδειες Creative Commons. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις άδειες στη διεύθυνση: http://www.creativecommons.gr/ Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να ανακαλέσετε τις συγκεκριμένες άδειες. Όσα ψηφιακά αντίτυπα έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες ιστοσελίδες και υπολογιστές δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Ακόμη κι αν αποσύρουμε, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, το έργο σας από την κεντρική πηγή διανομής (την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Σαΐτα www.saitapublications.gr) και αλλάξετε την άδεια χρήσης, αυτή η άδεια ισχύει από την ημερομηνία εκείνη και πέρα - για τα προηγούμενα ισχύει η άδεια Creative Commons.

διαβάστε την απάντηση Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης των βιβλίων σας σε έντυπη μορφή;
Όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις μας είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Η διανομή τους με τις άδειες Creative Commons επιτρέπει στον κάθε αναγνώστη να απολαύσει πλήρως τα βιβλία μας, καθώς μπορεί να τα αποθηκεύει στον υπολογιστή του, να τα εκτυπώνει, να τα μοιράζεται με τους φίλους του, να τα επεξεργάζεται και να δημιουργεί νέα έργα βασισμένα στο περιεχόμενο των βιβλίων μας (με την προϋπόθεση ότι τα παράγωγα έργα θα κυκλοφορούν με την ίδια ή παρόμοια άδεια Creative Commons). Η έντυπη έκδοση των βιβλίων μας θα μας ανάγκαζε να τα τιμολογήσουμε και να θέσουμε στον αναγνώστη το εμπόδιο αυτό: το κόστος αγοράς του βιβλίου. Ο προσανατολισμός των εκδόσεών μας δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο. Άλλωστε και οι άδειες Creative Commons με τις οποίες θα διανέμονται όλα μας τα βιβλία δεν μας το επιτρέπουν καθώς είναι για μη εμπορική χρήση.


Οι Εκδόσεις Σαΐτα δεν είναι εμπορικός Εκδοτικός Οίκος, δεν έχει κέρδος κι ούτε αποβλέπει σ’ αυτό.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν. Ο συγγραφέας δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του βιβλίου, ούτε μετά την έκδοση του έργου του.

31 σχόλια:

 1. Καλησπέρα! Ποιητικές Συλλογές δέχεστε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια Πολλά! Σας ευχαριστούμε για το ερώτημά σας. Όπως αναφέρεται στην ερώτηση "Ποια έργα μπορούν να ταξιδέψουν χρησιμοποιώντας τη σαΐτα των Εκδόσεών σας;", προς το παρόν δεν μπορούμε να εκδώσουμε ποιητικές συλλογές.

   Διαγραφή
 2. συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. θα χαρώ να συναντηθούμε και να τα πούμε.Και πάλι μπράβο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε πολύ! Θα χαρούμε να συνομιλήσουμε όποτε προκύψει η κατάλληλη ευκαιρία.

   Διαγραφή
  2. μπορω να κυκλοφορησω στο διαδυκτιο μεσω της ιστοσελιδας σας ενα θρησκευτικο βιβλιο. ειμαι θεολογος

   Διαγραφή
  3. Οι επιστημονικές σειρές που έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής στη Σαΐτα είναι οι εξής:

   1. Γλώσσας Παράλληλοι: Θεωρία και διδακτικές προτάσεις
   Υπεύθυνη: Ζωή Γαβριηλίδου

   2. Ανώτατη Εκπαίδευση: Θεωρίες, Μεθοδολογίες, Αναλύσεις, Ερμηνείες
   Υπεύθυνος: Γιώργος Σταμέλος

   3. Philosophia Ancilla (3 υπο-σειρές)
   Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης

   4. Οικονομικές προσεγγίσεις [ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!]
   Υπεύθυνος: Γεώργιος Σιάρδος

   5. Κινητική Αγωγή – Κινητικό Παιχνίδι – Ψυχοκινητική
   Υπεύθυνος: Αντώνης Καμπάς

   6. Έρευνα και Εκπαίδευση
   Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Ξενοφώντος

   Καθώς δεν υπάρχει κάποια σειρά στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν έργα με θεολογικό περιεχόμενο, όπως το δικό σας, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.

   Διαγραφή
 3. Καλημέρα
  Ενδιαφέρομαι και εγώ να γίνω μέλος της οικογένειας ´´εκδόσεις Σαίτα ´´
  Έχω γράψει μια παιδική σειρά εκπαιδευτικών παραμυθιών με τίτλο
  ´´ Οι περιπετιες του χελώνου Βαρόνου ´´
  Ειναι ιστορίες με ζωάκια της άμμου και ηθικό δίδαγμα
  Εχω πάρει ISBN και το πρώτο επεισόδιο είναι ebook στο easywriter.gr
  Μπορεί να διανέμεται και στην ιστοσελίδα σας και με πιον τρόπο ?
  Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή σας ημέρα!
   Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε μαζί μας για την ψηφιακή απελευθέρωση της σειράς των εκπαιδευτικών σας παραμυθιών. Μπορείτε να μας στείλετε το έργο σας συμπληρώνοντας την ειδική "φόρμα αποστολής έργου".
   Ελπίζουμε να λάβουμε σύντομα μήνυμά σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@saitapublications.gr

   Διαγραφή
 4. Καλημέρα σας!
  Είμαι καθηγητής στο Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας (http://www.nured.uowm.gr/dinas) και ενδιαφέρομαι για την έκδοση μιας σειράς εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων γλωσσικής διδασκαλίας για το Νηπιαγωγείο.
  Σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κύριε Ντίνα, παρακαλούμε να ελέγξετε την ηλεκτρονική σας θυρίδα. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον σας.

   Διαγραφή
 6. Γεια σας. Διάβασα του όρους και δεν κατάλαβα το σημείο αυτό: Η διανομή τους με τις άδειες Creative Commons επιτρέπει στον κάθε αναγνώστη να απολαύσει πλήρως τα βιβλία μας, καθώς μπορεί να τα αποθηκεύει στον υπολογιστή του, να τα εκτυπώνει, να τα μοιράζεται με τους φίλους του, να τα επεξεργάζεται και να δημιουργεί νέα έργα βασισμένα στο περιεχόμενο των βιβλίων μας (με την προϋπόθεση ότι τα παράγωγα έργα θα κυκλοφορούν με την ίδια ή παρόμοια άδεια Creative Commons)

  Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πάρει το κείμενο μου και να το χρησιμοποιήσει για δικό του σκοπό; Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί μεν να διακινείτε το έργο μου χωρίς όμως να αλλάζει το αρχικό κείμενο, να γίνεται πάντα αναφορά στον δημιουργό και να μην μπορεί κάποιος να εμπορευτεί το έργο μου;

  Σας ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε για το ερώτημά σας. Η άδεια με την οποία διανέμεται κάθε έργο μας επιλέγεται ελεύθερα από τον συγγραφέα. Ο συγγραφέας λοιπόν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τις άδειες Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα (CC-BY-NC-SA 3.0), είτε με την άδεια Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα (CC-BY-NC-ND 3.0).

   Διαγραφή
 7. Καλησπέρα σας,
  ενδιαφέρομαι να συνεργαστούμε για την κυκλοφορία ενός βιβλίου σχετικού με την ανάπτυξη του Συνδρόμου Down και το σχεδιασμό παρεμβάσεων. Είμαι διδάκτωρ ειδικής αγωγής και σύζυγός μου διεθνής προπονητής ειδικής φυσικής αγωγής. Αν σας ενδιαφέρει παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο dimkatsarou@gmail.com
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρακαλούμε να μας στείλετε στη διεύθυνση info@saitapublications.gr το έργο σας συμπληρώνοντας τη "φόρμα αποστολής έργου"

   Διαγραφή
 8. Καλησπερα σας! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορουμε να συνεργαστουμε για την εκδοση ενος βιβλιου φαντασιας το οποιο γραφω τωρα στην πλατφορμα open office! Ειναι εντελως δωρεαν; Εγω εχω καποιο κερδος απο αυτο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε στη διεύθυνση info@saitapublications.gr το έργο σας συμπληρώνοντας τη "φόρμα αποστολής έργου"

   Διαγραφή
 9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.καλησπερα θα πρεπει πρωτα να παρω πρωτα ISBN και μετα να στειλω το παιδικο μου βιβλιο σε εσας και πως θα κατοχυρωσω τα πνευματικα δικαιωματα για ebook διοτι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα.ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και το ενδιαφέρον σας.

   Τον αριθμό ISBN για το έργο σας θα τον αιτηθούμε εμείς από το Γραφείο για το ISBN της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας εφόσον προηγηθεί η αξιολόγηση του έργου σας (το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει το αν μπορούμε να συνεργαστούμε για την έκδοσή του ή όχι), η φιλολογική επιμέλεια και οι διορθώσεις, η σελιδοποίηση και ο σχεδιασμός εξωφύλλου.

   Αναφορικά με την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον συμβολαιογράφο για να σας ενημερώσει πλήρως.

   Διαγραφή
 10. ENDIAFEROMAI NA GINW MELOS THS OIKOGENEIAS SAITA. QA HQELA POLY THN GNWMH SAS GIA ENA MUQISTORHMA POU EXW GRAPSEI. ISWS AN SAS EINAI AESTO NA QELHSETE NA TO SUMPERILABETE STHN SULLOGH SAS.
  MPOREITE NA MOU DWSETE KATEUQUNSEIS PWS NA EPIKOINWNHSOUME KAI PWS NA TO STEILW. EINAI GRAMMENO STHN ELHNIKH, XWRIS TONOUS KAI APOQHKEUMENO SE WORD FILE.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κύριε Αδαμόπουλε, σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας και το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε μαζί μας για την έκδοση του μυθιστορήματός σας. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας στείλετε τη φόρμα αποστολής έργου που θα βρείτε στο sidebar της ιστοσελίδας μας. Αν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε κάποια περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@saitapublications.gr

   Διαγραφή
 11. Καλη χρονια.Εχω γραψει χειρογραφα ενα βιβλιο με εξωφυλλο ,οπισθοφυλλο κ.τ.λ.Τι κανω για να μπω στην ομαδα?
  Τελος εχει τιτλο《4ζωες..σε 2ωρες.Ευχαριστω εκ προτερων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά με υγεία! Μπορείτε να μας στείλετε το έργο σας συμπληρώνοντας τη φόρμα αποστολής έργου. Θα σας στείλουμε επιβεβαίωση παραλαβής της φόρμας και εντός δυο μηνών θα σας ενημερώσουμε για την απόφαση της ομάδας αξιολόγησης.

   Διαγραφή
 12. Καλησπέρα σας, θέλω να σας ρωτήσω κατα πρώτον αν ενδιαφέρεστε για ιστορικα έργα, και δεύτερον περίπου πόσο καιρό χρειάζεται για να εγκρινετε ένα έργο; Και κάτι τελευταίο, αν έχει δημοσιευθεί απόσπασμα του έργου σε σελίδα που δεν είναι σχετική με την "σαιτα" υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Καλή εβδομάδα! Ναι, μας ενδιαφέρουν ιστορικά έργα. Η διαδικασία της αξιολόγησης του έργου μπορεί να διαρκέσει έως και δυο μήνες από την ημερομηνία αποστολής του μηνύματος επιβεβαίωσης της παραλαβής της φόρμας αποστολής του έργου σας. Ο συνολικός χρόνος για τον σχεδιασμό του έργου μετά την αξιολόγηση επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Η μέγιστη χρονική διάρκεια δεν ξεπερνά πάντως τα δυο χρόνια. Δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον μέρος του έργου έχει δημοσιευτεί αλλού αλλά προκρίνουμε έργα που δεν τους έχει δοθεί η δυνατότητα να συναντήσουν τους αναγνώστες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καλημέρα σας και καλή χρονιά!
  Ενδιαφέρεστε για την έκδοση βιβλίων που ανήκουν στο επιστημονικό πεδίο της Ιστορίας της Τέχνης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή χρονιά! Δυστυχώς, η θεματολογία για την οποία ενδιαφέρεστε δεν μπορεί να φιλοξενηθεί ακόμη στα πολύχρωμα φτερά μας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

   Διαγραφή
 16. Γεια σας, είμαι μόλις 13 ετών και γράφω μυθιστορήματα. Όλα τα μυθιστόρηματα που γράφω είναι βιώματα μέσα από τη ζωή μου. Λόγω της ηλικίας μου είναι λόγο δ5σκολο να εκδόσω βιβλίο, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή