Project 240’’ – Πετώντας από το φως στο σκοτάδι

Η Αγγελίνα Μαυρόγιαννη συμμετέχει στο λογοτεχνικό project 240'' επιλέγοντας τη φωτογραφία της σελίδας 24 της Μέλη Μίχα. Εσύ έστειλες το διήγημά σου; Μάθε πώς.

Οι καλές στιγμές κι οι κακές, σαν το φως και το σκοτάδι. Το καλό και το κακό μέσα μας, σαν τον ήλιο και τη σκιά. Η μέρα και η νύχτα. Το άσπρο και το μαύρο. Όπως οι μαύρες λέξεις πάνω στο λευκό φόντο της σελίδας. Κι εκεί ανάμεσα είμαι κι εγώ, όπως  και όλοι.

Εκεί ανάμεσα ζω και ισορροπώ, μία στο φως και μία στο σκοτάδι. Το παρελθόν μου, το παρόν μου, το μέλλον μου. Άνθρωποι, συναισθήματα, στίχοι, μουσικές, λέξεις περνάνε καθημερινά από τη ζωή και το μυαλό μου. Με καίει το φως και με πνίγει το σκοτάδι. Κι άλλοτε το φως με θρέφει και το σκοτάδι με φοβίζει.

Έτσι ειναι η ζωή... λευκό  φως και μαύρο  σκοτάδι. Κι από  εκεί γεννιούνται οι σκεψεις κι έπειτα οι λέξεις.

Γιατί  η ζωή  είναι για να πετάς μακριά  από το γκρι που έχει λίγες λέξεις μέσα του.

Η Aγγελίνα Μαυρόγιαννη γεννήθηκε ένα μεσημέρι του Φλεβάρη του 1989. Σπούδασε σκηνοθεσία και μουσική. Γράφει για τον μικρόκοσμο που έχει μέσα στο μυαλό της στο blog "The microcosm inside my mind" http://themicrocosminsidemymind.blogspot.gr  Ασχολείται με τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, τον σχεδιασμό κοσμημάτων, το πλέξιμο, το κέντημα, τις λέξεις και τα βιβλία. Αγαπάει την τέχνη, τη φύση και κοιτάζει συχνά  τον ουρανό.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση: bleedroseangelica@hotmail.com και να τη συναντήσετε στο fb, στη διεύθυνση: https://facebook.com/angelina.mavrogianni

2 σχόλια:

  1. Ωραίο περιεκτικό και με σωστή θέση κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μακριά από το Γκρι λοιπόν την μετριότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω! Ειναι καλο να αναγνωριζεται που και που και η αξια (ή μη) του γκρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή