Spots για τις Εκδόσεις Σαΐτα

Από σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα 3 spots για το ταξίδι της Σαΐτας στο κανάλι μας στο YouTube. Με μια κοινοποίηση στο προφίλ σας στο facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στις επαφές σας, μας βοηθάτε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους συγγραφείς να ελευθερώσουν τα έργα τους και σε ακόμη περισσότερους αναγνώστες να απολαύσουν την ανάγνωση δωρεάν λογοτεχνικών έργων.


Οι πιο θαρραλέοι μπορούν να μας στείλουν τα δικά τους video που αφορούν το ταξίδι της Σαΐτας και τις εντυπώσεις τους από αυτό και να τα ανεβάσουμε στο κανάλι μας.

Spot 1

Video trancsription:
"Οι λέξεις ξεπηδούν από τις σκέψεις, διπλώνονται προσεκτικά, σχηματίζουν μια σαΐτα και πάνω στα φτερά της, αφήνονται να πετάξουν στο διαδίκτυο. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2012 οι Εκδόσεις Σαΐτα. Ένας ανοικτός, ψηφιακός, μη εμπορικός εκδοτικός οίκος ο οποίος φιλοξενεί στα φτερά του νέους συγγραφείς, νέους δημιουργούς, νέους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αφήνουμε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα! Για περισσότερα, πληκτρολογήστε: www.saitapublications.gr"

Spot 2

Video trancsription:
"Περισσότερα από 100 δωρεάν ψηφιακά βιβλία ταξιδεύουν με τα φτερά των Εκδόσεων Σαΐτα στο διαδίκτυο. Παιδικά παραμύθια, μυθιστορήματα, συλλογές διηγημάτων, αφηγήματα, νουβέλες καθώς και εκπαιδευτικά και επιστημονικά έργα. Όλα αυτά διαθέσιμα σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά. Τσέκαρέ τα τώρα στο www.saitapublications.gr"

Spot 3


Video trancsription:
"Εσύ γνώριζες ότι μπορείς να διαβάσεις από το smartphone σου ή από το tablet βιβλία; Πολύ εύκολα και απλά ο χορηγός εφαρμογών Android, ο Αντώνης Πανώρης, και το Automon.gr, έχει σχεδιάσει εφαρμογές Android για όλα τα βιβλία της Σαΐτας. Μπορείς να τις βρεις και να τις κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play. Επίσης, μπορείς να τις βρεις στη διεύθυνση της Σαΐτας: www.saitapublications.gr Καλή ανάγνωση!"


Τα γυρίσματα έγιναν στην Παλιά Μουσική που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Καβάλας. Τη λήψη των spots ανέλαβε ο Αντώνης Μιχαηλίδης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και την επεξεργασία η ομάδα των Εκδόσεων Σαΐτα.

Δημοσίευση σχολίου