Η Σαΐτα στα "Βιβλία Google"

Τα «Βιβλία Google» φιλοξενούν στην πλατφόρμα τους όλες μας τις εκδόσεις!

Με μια απλή αναζήτηση στον πιο πρόσφατο κατάλογο βιβλίων από όλον τον κόσμο, μπορείτε να βρείτε μεταξύ εκατομμυρίων βιβλίων και τα βιβλία της Σαΐτας.




Ορισμένες διευκρινίσεις που θεωρούμε απαραίτητες…

> υδατογράφημα «Υλικό με προστασία πνευματικών δικαιωμάτων»
εμφανίζεται αυτόματα από τη Google αλλά ισχύει η άδεια Creative Commons που αναφέρεται στην ταυτότητα της κάθε μας έκδοσης (σελίδα 4 κάθε ebook)

> «Αποκτήστε το εκτυπωμένο βιβλίο»
Όπως αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας, όλες μας οι εκδόσεις είναι αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή επομένως όσο κι αν αναζητήσετε να τις βρείτε τυπωμένες, δε θα τα καταφέρετε. Με τις άδειες Creative Commons που χρησιμοποιούμε με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα, μπορείτε να τις τυπώσετε οι ίδιοι είτε από τον οικιακό σας εκτυπωτή είτε από κάποιο τυπογραφείο της περιοχής σας. Σε κάθε περίπτωση επιλέγετε το κόστος της εκτύπωσης χωρίς την παρέμβαση κανενός άλλου.

> λίστα βιβλιοπωλείων στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας
Όλες μας οι εκδόσεις είναι σε ψηφιακή μορφή και διανέμονται δωρεάν. Δεν μπορείτε να τις βρείτε σε κανένα βιβλιοπωλείο και σε καμία βιβλιοθήκη εκτός κι αν κάποιος συγγραφέας τύπωσε το έργο του και δώρισε κάποιο/ κάποια από το αντίτυπο/ αντίτυπα.


Για κάθε βιβλίο μας που υπάρχει στα «Βιβλία Google» μπορείτε να υποβάλλετε την αξιολόγησή σας ή να γράψετε μια κριτική. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Βιβλιοθήκη, επιλέγοντας «Η Βιβλιοθήκη μου». Καλή ανάγνωση!

Δημοσίευση σχολίου