Η Αλκμήνη Γιαμπανίδου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Μέχρι πριν λίγα χρόνια αναπολούσα τη σαΐτα που παίζαμε μικροί. Αυτή που φτιάχναμε χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας για να ταξιδέψουμε μαζί της στο όνειρο.
Υπάρχει ακόμα αυτή η «Σαΐτα» και είμαι πραγματικά χαρούμενη και ευγνώμων που την ξαναβρήκα. Μεγάλωσε από τότε… χωράει πια τα όνειρα όλων αυτών που θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους.
Είναι αληθινή, τίμια, σου μιλάει με σεβασμό και αγάπη γιατί έχει μαζί σου τον ίδιο στόχο… τις καρδιές των ανθρώπων.

Αυτή τη «Σαΐτα» που φτιάχτηκε με μεράκι και κόπο ανθρώπων, γιατί είναι τόσο μεγάλη που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, την ευχαριστώ που «χτύπησε» και τη δική μου καρδιά και μου έδειξε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πιο αληθινός και πιο όμορφος.
Γνωρίστε την Αλκμήνη…

Η Αλκμήνη Γιαμπανίδου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί σε ένα μικρό χωριό εκτός πόλης, που της προσφέρει ηρεμία και άνεση! Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το 2004 ασχολείται ενεργά με τον κλάδο της παιδαγωγικής. Εργάστηκε στο δημόσιο ως Αναπληρώτρια Νηπιαγωγός και σε ιδιωτικούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προσφέροντας μέχρι και σήμερα τις υπηρεσίες της. Λατρεύει το επάγγελμά της και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της ψάχνοντας και δημιουργώντας καινούργιες και πρωτότυπες δραστηριότητες για τους μικρούς τις φίλους. Ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια διαδικτυακά και βιωματικά και της αρέσει να σκαρώνει στιχάκια για κουκλοθεατρικές παραστάσεις και γιορτές νηπιαγωγείου. Ο στολισμός παιδικών δωματίων με χάρτινες κατασκευές στους τοίχους είναι μια από τις δραστηριότητες που ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της. Αγαπάει τα βιβλία, τα ταξίδια και την φύση. Μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο των παιδιών είναι η απόλυτη ευτυχία της.

Δημοσίευση σχολίου