Το Schooltime.gr γράφει για τη Σαΐτα!


Ψηφιακά βιβλία δίχως εμπόδια, προϋποθέσεις, περιορισμούς! Οι Εκδόσεις Σαΐτα



Νέα εποχή για το βιβλίο! Ψηφιακά βιβλία χωρίς εμπόδια, προϋποθέσεις ή περιορισμούς, προσφέρονται και διανέμονται δωρεάν, προς τέρψιν των φιλαναγνωστών. Σε μια αμφιμονοσήμαντη σχέση-αντιστοιχία, ο συγγραφέας συναντά τους αναγνώστες του χωρίς κόστος και διαβάζεται, συζητιέται, προκαλεί, αγαπιέται. Ο αναγνώστης έχει πρόσβαση σε βιβλία που κατεβάζει στον προσωπικό του υπολογιστή, μοιράζεται με τους φίλους του, εκτυπώνει και διαβάζει εντελώς δωρεάν.




Οι Εκδόσεις Σαΐτα πρωτοπορούν στη νέα διαδικτυακή εκδοτική πραγματικότητα. Μακριά από το κέρδος, την εκμετάλλευση και την εμπορευματοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους έναν ευρύ κατάλογο ανοικτών ψηφιακών εκδόσεων κι επιδιώκουν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις Εκδότη-Συγγραφέα-Αναγνώστη, καλλιεργώντας τον πραγματικό διάλογο, την αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επικοινωνία του έργου με τον αναγνώστη δίχως προϋποθέσεις και περιορισμούς.
Ο δημιουργός των εκδόσεων, κ. Ηρακλής Λαμπαδαρίου, παρουσιάζει τη φιλοσοφία της Σαΐτας και δίνει το στίγμα της νέας, πιο δημιουργικής και ουσιαστικής σχέσης Εκδότη-Συγγραφέα, που, εν τέλει, καθίσταται περισσότερο αποδοτική και ωφέλιμη για τον αναγνώστη: Η συνεργασία, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι τα βασικά συστατικά για να ξεκινήσουν το διαδικτυακό τους ταξίδι όλα τα βιβλία μας. Η δημιουργία τους ένας συνεχής διάλογος προτάσεων και αντιπροτάσεων. Κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο όταν υπάρχει θέληση για ουσιαστική επικοινωνία, όταν έχεις διάθεση να ακούσεις τον άλλον, να ανταλλάξεις ιδέες και γνώσεις. Γιατί θέλουμε να βλέπουμε τα έργα των συγγραφέων να πετάνε κι όχι να πετιούνται. Τα λόγια γίνονται έργα σ’ έναν χώρο ελεύθερης δημιουργικότητας απαλλαγμένο από σκοπιμότητες, συμφέροντα και κερδοσκοπικές τακτικές. «Ένας για όλους και όλοι για έναν». Αυτό επιδιώκουμε, μεταξύ άλλων, μέσα από τις Εκδόσεις Σαΐτα, έναν ψηφιακό, μη εμπορικό εκδοτικό οίκο, καλώντας σας να αφήσετε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!

…Πετάξτε με βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα!

Ιστοσελίδα: www.saitapublications.gr
Pinterest: http://www.pinterest.com/saitapub/
E-mail: info@saitapublications.gr

To παραπάνω άρθρο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα schooltime.gr και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

* * *


Το schooltime.gr λειτουργεί ως χώρος συλλογής και διάθεσης ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού με ελεύθερη διανομή. Σκοπός των δημιουργών είναι η "υποστήριξη" του μαθητή και στόχος η συγκρότηση μιας αξιόλογης "βάσης" εκπαιδευτικού υλικού για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Δημοσίευση σχολίου