Πρόσκληση σε νέους δημιουργούς!


Οι ψηφιακές, μη εμπορικές εκδόσεις Σαΐτα, συνεχίζοντας το ταξίδι τους, προσκαλούν νέους δημιουργούς (γραφίστες, εικονογράφους, σκιτσογράφους, ζωγράφους, σχεδιαστές κόμικ, μουσικούς, δημιουργούς βίντεο) να αναδείξουν το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, συμμετέχοντας στον σχεδιασμό των μελλοντικών τους εκδόσεων που θα διανεμηθούν δωρεάν στο διαδίκτυο με άδειες Creative Commons.


Πότε: όλο τον χρόνο

Περιοχές: από όλη την Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός

Δέσμευση: ο κάθε δημιουργός επιλέγει ελεύθερα τον χρόνο που επιθυμεί να προσφέρει. Ακόμη κι αν ο ενδιαφερόμενος αλλάξει γνώμη ή δεν έχει τον χρόνο για να ασχοληθεί στην πορεία της συνεργασίας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους του.

Τι προσόντα πρέπει να έχει ο ενδιαφερόμενος: φαντασία, δημιουργικότητα, όρεξη, πάθος

Γιατί οι Εκδόσεις Σαΐτα χρειάζονται νέους δημιουργούς: γιατί θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να μοιραστούν τα έργα τους με τους αναγνώστες, συμβάλλοντας παράλληλα στο ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων.

Κέρδος: εμπειρία, γνωριμία με τον χώρο του ψηφιακού βιβλίου, προβολή του ταλέντου, ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ηθική ικανοποίηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Εκδόσεις Σαΐτα.


H παραπάνω πρόσκληση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Schooltime.gr που λειτουργεί ως χώρος συλλογής και διάθεσης ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού με ελεύθερη διανομή και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου