Στέφανος Λίβος «Κλεφτές Ματιές», μια συλλογή διηγημάτων γεμάτη συναισθήματα…


του Χάρη Γαντζούδη

     Ο συγγραφέας Στέφανος Λίβος, μπήκε στο χώρο του βιβλίου το 2011 με το μυθιστόρημα «Όσα χωράει μια στιγμή» [Εκδόσεις Λιβάνη]. Πριν από αυτό, άφησε να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο η συλλογή διηγημάτων «Κλεφτές Ματιές».
      Τα δεκατρία διηγήματα «είναι κομμάτια αυτού του βιβλίου, δεκατρείς ιστορίες σαν κλεφτές ματιές στις ζωές κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε, πληγώνονται, μένουν μόνοι τους, θρηνούν τα όνειρα τους και κάνουν παθιασμένο έρωτα…» όπως αναφέρει και ο ίδιος στην περίληψη.
        Δεκατρείς διαφορετικές ιστορίες, που διαβάζονται με μια ανάσα. Ο ομολογούμενος ταλαντούχος συγγραφέας καταφέρνει να μας παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες του και να μας κάνει κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Να μας παρασύρει στο γέλιο, στο κλάμα, στον ρομαντισμό, την ευαισθησία και την μελαγχολία τους κάνοντάς μας να ανασύρουμε από τη μνήμη μας τις δικές μας ιστορίες, τα δικά μας συναισθήματα…
       Μια από τις καλύτερες συλλογές διηγημάτων, από έναν συγγραφέα που ήρθε για να μείνει, κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. Μπορείτε και εσείς να κατεβάσετε από το προσωπικό ιστολόγιο του συγγραφέα και να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία ανάγνωσης.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του βιβλίου στην ιστοσελίδα του συγγραφέα.
Κατεβάστε δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου