Η συγγραφική ομάδα του Φοίβου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Η ομάδα μας χάρηκε ιδιαίτερα για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα, όχι μόνο γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε την ιστορία μας ελεύθερα με κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά κυρίως γιατί γνωρίσαμε ανθρώπους αξιόλογους και δημιουργικούς, που με μεράκι και διάθεση προσφοράς, εργάζονται αφιλοκερδώς για να κάνουν τη γνώση προσβάσιμη σε όλους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ηρακλή Λαμπαδαρίου και την κα Κυριακή Σαλβερίδου, που επιμελήθηκαν την έκδοση του «Φοίβου» και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν δυναμικά το καινοτόμο έργο τους!


Με εκτίμηση

Μάρθα Αραβίδου, Φωτεινή Γεωργιοπούλου, Βικτώρια Γεωργοπούλου, Αντωνία Κυρίτση, Μαρία Χαραλαμπίδου

Γνωρίστε τη συγγραφική ομάδα…

Η Μάρθα Αραβίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965 και ζει στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και εργάζεται από το 1990 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Αγαπάει το θέατρο και συμμετείχε ως μέλος για μια δεκαετία στη θεατρική ομάδα της «Τέχνης» Κιλκίς.

Η Φωτεινή-Χριστίνα Γεωργιοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση την Εκπαίδευση ΑμεΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2001, ενώ το 2008 έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή από το ίδιο πανεπιστήμιο. Από το 2002 εργάζεται ως αναπληρώτρια ειδική παιδαγωγός σε δομές ειδικής αγωγής.

Η Βικτώρια Γεωργοπούλου είναι Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Πήρε το πτυχίο της Ψυχολογίας στο Α.Π.Θ. και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc in Counselling Psychology και Diploma in Systemic Psychotherapy) στο Λονδίνο, όπου και δούλεψε για 10 χρόνια στον τομέα της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων (σε νοσοκομείο, σε ιατροπαιδαγωγικό κέντρο, σε δημόσιο κέντρο ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων που έχουν ειδικές ανάγκες, σε κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες, σε δημόσια σχολεία). Από το 2009 ζει και εργάζεται στην Πάτρα όπου έχει θέση ψυχολόγου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εκπαίδευσης Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού. Παράλληλα εργάζεται στο Πρόγραμμα Παυεύς (λογισμικό σε σχέση με τον Αυτισμό) στο Πανεπιστήμιο Πατρών. e-mail: victoria.georgopoulou@gmail.com

Η Αντωνία Κυρίτση είναι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. Αποφοίτησε το 2009 από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια σε τμήματα ένταξης και ΣΜΕΑΕ. e-mail: toniakyritsi@hotmail.com

Η Μαρία Χαραλαμπίδου γεννήθηκε το 1985 στο Κιλκίς. Αποφοίτησε το 2006 από το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Εκπαίδευση ΑμεΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από το 2007 εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής σε τμήματα ένταξης, παράλληλη στήριξη και ειδικά σχολεία της χώρας. Το 2010 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ίδιο τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην κατεύθυνση της ειδικής αγωγής.

Δημοσίευση σχολίου