Η Σαΐτα πετάει στο Kavala AirSea Show 2014!

Πτήσεις της Σαΐτας έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 20 και το Σάββατο, 21 Ιουνίου στην «παιδική ζώνη» του 4ου Kavala AirSea Show!

Στο γήπεδο μπάσκετ του πάρκου Φαλήρου από τις 10:00 έως τη 13:30 και από τις 16:00 έως τις 00:00, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν τη δική τους σαΐτα, να τη διακοσμήσουν και να συμμετέχουν στον διαγωνισμό πετάγματος σαΐτας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Καβάλα. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερα σχέδια σαΐτας (arrow, delta, classic dart και bullet) ή να σχεδιάσουν τη δική τους σαΐτα σε λευκό χαρτί μεγέθους Α4. Επίσης, θα μπορούν να φτιάξουν ελικοπτεράκι με χαρτί και συνδετήρα. Όλα τα σχέδια σαΐτας φέρουν στα φτερά τους το λογότυπο των Εκδόσεων Σαΐτα και τη μασκότ του Show, τον γλάρο, σε ασπρόμαυρη εκτύπωση, ώστε τα παιδιά να τα ζωγραφίσουν όπως θέλουν.


Πέρα από τη δράση αυτή, στην «παιδική ζώνη», οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια της αλάνας και να ακούσουν παραμύθια από την Ομάδα Μελέτης, Διάδοσης και Διατήρησης Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες», να συμμετέχουν στο face painting με υπεύθυνη την Κατερίνα Φλωρέντζη, να φωτογραφηθούν με τη μασκότ του Show από τον Γιάννη Καπάιο, να δουν τη στατική έκθεση του Ποδηλατικού συλλόγου "Κύκλοτρον" και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ από εθελοντές και στελέχη της ΜΚΟ Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια ΠΝΟΗ καθώς και για τα αδέσποτα ζώα και την προστασία τους από το φιλοζωικό σωματείο ΑΙΣΩΠΟΣ.


Δημοσίευση σχολίου