Εσείς είδατε το επετειακό αφισάκι;

Το αφισάκι για τα 100 ebooks της Σαΐτας έκανε την εμφάνισή του στην πόλη της Καβάλας! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εθεάθη: στον πίνακα ανακοινώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», στην είσοδο του Δημαρχείου Καβάλας, στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας», στο Τουριστικό περίπτερο της «Δημωφέλεια», στο ΚΕΠ (Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας), στο ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας, στον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με ειδικές ανάγκες Νομού Καβάλας και στο αρτοποιείο «Φελλαχίδης» (έναντι Δημοτικής Αγοράς).


Αν θέλετε, μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε ώστε τα φτερά της Σαΐτας να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερους συγγραφείς και αναγνώστες. Εκτυπώστε την παρακάτω εικόνα σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε και μοιράστε τη ή κοινοποιήστε τη μέσω e-mail ή του λογαριασμού σας στο facebook.


> για να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας, πατήστε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επιλέξτε "Αποθήκευση εικόνας ως..."
> αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας την εικόνα στον υπολογιστή σας, πατώντας εδώ


Σας ευχαριστούμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνταξιδεύουμε με τα πολύχρωμα σαϊτοφτερά!

Δημοσίευση σχολίου