Αναχώρηση

Τίτλος: Αναχώρηση
Συγγραφέας: Νικόλαος Σουβατζής
ISBN: 978-618-5040-61-1

Συντελεστές
Επιμέλεια, διορθώσεις: Αντωνία Αριστοδήμου
Σχέδιο εξωφύλλου: Βαγγέλης Καραλής
Φωτογραφία συγγραφέα: Παύλος Νησιανάκης
Εμφάνιση φωτογραφίας: Ηλίας Κοσίντας
Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Σύντομη περίληψη
Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων. Επομένως, το παρόν κείμενο δεν είναι ακριβώς περίληψη αλλά μια μικρή παρουσίαση του βιβλίου. Πρόκειται για είκοσι τέσσερις ιστορίες για τον πόνο, τον φόβο, τη μοναξιά, την εγκατάλειψη, την απόγνωση, την κρατική βία, τον εγκλεισμό, τα όνειρα, την αντίσταση, την ελπίδα. Οι ήρωες αυτών των ιστοριών είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν δίπλα μας. Οι χαρές τους και κυρίως οι λύπες τους, τα παράπονα και οι αγωνίες τους, το χαμόγελο και το κλάμα τους, τα όνειρα και οι εφιάλτες τους είναι το υλικό των ιστοριών αυτού του βιβλίου.

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Μάρτιο του 2014.


Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 2,68 ΜB)


Ακούστε το βιβλίο σε μορφή audio book

Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 

  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα)


2 σχόλια:

  1. το βιβλιο υπαρχει σε εντυπη μορφη,πως μπορουμε να το αποκτησουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για το ερώτημά σας. Όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής και όσα πρόκειται να εκδοθούν από τις Εκδόσεις μας είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, δηλαδή είναι ψηφιακές εκδόσεις (ebooks) και ως εκ τούτου δεν διαθέτουμε τα βιβλία μας σε καταστήματα. Όμως με τις άδειες Creative Commons με τις οποίες διανέμονται όλα μας τα έργα, μπορείτε να κατεβάσετε τις εκδόσεις μας από τη διεύθυνση: www.saitapublications.gr και να τις τυπώσετε όπου και όπως εσείς επιθυμείτε χωρίς κανένα περιορισμό.

      Διαγραφή