Ο Θεοφάνης Θεοφάνους γράφει για τη συνεργασία του με τη Σαΐτα

Σε μια εποχή όπου ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, οι εκδόσεις Σαΐτα βρήκαν «τρόπο», μαγικό κατ’ εμέ, να αντισταθούν στο υπάρχον κλίμα.
Διατηρώντας μια υψηλή αισθητική και ποιότητα, από την πρώτη κιόλας «απελευθέρωση», το όραμα του δημιουργού Ηρακλή Λαμπαδαρίου, της υπεύθυνης αξιολόγησης και των συνεργατών το οποίο ήταν να δώσουν χωρίς να λάβουν, μεταλαμπαδεύτηκε και σ’ εμένα από την πρώτη μας διαδικτυακή συνομιλία.

Καλώ με τη σειρά μου, εικονογράφους, γραφίστες και συγγραφείς να συμβάλουν στην όλη προσπάθεια που ως σκοπό έχει να κάνει πλουσιότερη όχι μόνο την ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη, μα και την καρδιά μας!
Εις το επαν«ιδείν»!

Με εκτίμηση,
από την πόλη της Φλώρινας,
Θεοφάνης Θεοφάνους

Γνωρίστε τον Θεοφάνη…
Ο  Θεοφάνης Θεοφάνους γεννήθηκε το 1982. Μεγάλωσε στο Δάσος Χαϊδαρίου από Κύπριους γονείς.
Φοίτησε στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς Ακμή, Δομή, ΑΤΕΙ Φλώρινας, Athenian College. Παρακολούθησε σεμινάρια συγγραφικής τέχνης στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. 
Είναι παντρεμένος, έχει δυο κόρες: την “Πριγκίπισσα Καπριτσιόζα”, την “Μια Σταλίτσα”, άπειρα παραμύθια, και ζουν όλοι μαζί –έτσι, από πείσμα- στην πόλη της Φλώρινας.
Το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «12 Εκδοχές για Εκείνη», τυπώθηκε από τις εκδόσεις «Περί Τεχνών» το 2009.

Μία από τις πιο σημαντικές λογοτεχνικές διακρίσεις του ήταν το «Βραβείο Ομήρου» από τον «Σύλλογο Λόγου, Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού Βαυαρίας».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Θεοφάνη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: theofanis_theofanous@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου