Σαΐτα: ορόσημο ζωής!

Μια φορά κι έναν καιρό,

ένας καλόκαρδος φούρναρης ο κυρ Ηρακλής, έψαχνε να βρει τρόπο να χορτάσει το πνεύμα όλων των ανθρώπων. Μερόνυχτα ξαγρυπνούσε και βασανιζόταν με τη σκέψη αυτή. Η δουλειά δεν τον φόβιζε ποτέ αλλά πώς θα μπορούσε με τα δυο του χέρια, μόνος, να φτιάξει τόσες και τόσες μερίδες που να φτάνουν και να περισσεύουν για όλους.

Αποφάσισε ν’ απευθυνθεί στους συγχωριανούς του και να ζητήσει βοήθεια. Εξήγησε το όραμά του και έδωσε πρώτος το καλό παράδειγμα. Σύντομα, άρχισαν να ψήνονται τα νοστιμότερα καρβελάκια που γευτήκατε ποτέ!

Τα νέα κυκλοφόρησαν παντού και άνθρωποι από κάθε μεριά της γης άρχισαν να καταφθάνουν με την επιθυμία να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Άνθρωποι με ταλέντο, κέφι και δημιουργικότητα. Άνθρωποι ορμώμενοι από τη λαχτάρα να αφήσουν πίσω τους τα πράγματα λιγάκι καλύτερα απ’ ό,τι τα βρήκαν οι ίδιοι και που πιστεύουν πως οι εμπειρίες και οι γνώσεις οφείλουν να μοιράζονται.

Αυτό ακριβώς είναι οι εκδόσεις Σαΐτα. Από τον δημιουργό των εκδόσεων -όλους όσοι συνεργάζονται στην υλοποίηση των βιβλίων- μέχρι και εσάς. Τα μάτια που διαβάζουν αυτές τις λέξεις αυτή ακριβώς τη στιγμή!

Όλοι μαζί είμαστε οι εκδόσεις Σαΐτα

Καλό ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα!


Ελευθερία Πασσά
συγγραφέας της συλλογής διηγημάτων «Και αν;»

Δημοσίευση σχολίου