Η Νεράιδα της Μάνης

Τίτλος: Η Νεράιδα της Μάνης
Συγγραφέας: Βασίλης Πουλημενάκος
ISBN: 978-618-5040-34-5


Συντελεστές
Ζωγραφιά εξωφύλλου: Στεφανία Βελδεμίρη
Επιμέλεια, Διορθώσεις, Σελιδοποίηση, Σύνθεση εξωφύλλου: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Σύντομη περίληψη
Η Νεράιδα της Μάνης ζει στις σπηλιές της Μέσα Μάνης και του Οιτύλου αλλά η αγαπημένη της παραλία είναι στο Πόρτο Κάγιο, στη νοτιότερη γειτονιά του Ταινάρου. Εδώ και αιώνες, τα καλοκαίρια, θα τη βρεις εκεί να τριγυρίζει.

Άλλες φορές, στέκεται καρφωμένη στα βράχια ψηλά κι άλλες, λιάζεται στην Αρμενόπετρα, αγναντεύοντας τα πλοία που καβατζάρουν δειλά τον Κάβο Μαλέα, στέλνοντας καλότυχες λέξεις και χαμόγελα. Τις πιο πολλές όμως, χάνεται στα γαλάζια νερά, μεταμορφώνεται σε γοργόνα, βρίσκει σπίτι στον βυθό και σουλατσάρει στη στεριά τα βράδια…

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Οκτώβριο του 2013.


Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 9,92 MB)



Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 

  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα)


2 σχόλια:

  1. Η Νεράιδα της Μάνης. Το ξωτικό του Πόρτο Κάγιο. Η πεντάμορφη που αναζητά τον αγαπημένο της πειρατή στους αιώνες και στα κύματα... που μας σεργιανίζει στα καθάρια νερά των σπηλιών της... που γητεύει το παλικάρι... και που μας εκμυστηρεύεται το μυστικό της - γιατί ξέρει πως θα το τιμήσουμε!
    Σ΄ευχαριστούμε, Βασίλη μου, για το ονειρικό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγάλο της μυστικό το τιμήσαμε αλλά και ότι ήθελε να γίνει θνητή έστω και για μια στιγμή και πρόσφερε χάρισμα την αιώνια ομορφιά της το νιώσαμε, και ότι έμεινε χαραγμένη τελικά παρά το ελάχιστο που παρέμεινε κοντά μας, αναδεικνύουν το μεγαλειο της. Ευχαριστώ κ. Αποστολοπούλου, αγαπητή μου Βάσω! Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή