Η σαϊτοπτήση μόλις ξεκίνησε στην Kavala Expo 2013!

Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε στο περίπτερο 49 για να σας ταξιδέψουμε στην ανοικτή λογοτεχνία με τα πολύχρωμα φτερά μας!

Ήδη από τις πρώτες ώρες της πτήσης, αρκετοί μικροί «επιβάτες» ζωγράφισαν ματάκια σε μαγικούς σελιδοδείκτες, ξεφύλλισαν ψηφιακές σελίδες παιδικών παραμυθιών ενώ οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το όραμα των ανοικτών, ψηφιακών, μη εμπορικών εκδόσεων Σαΐτα και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές Android για όλα μας τα βιβλία που ανέπτυξε ο Αντώνης Πανώρης, Μηχανικός Βιομηχανικού Αυτοματισμού και Δημιουργός του Automon. Στη διάθεση των λιγότερο εξοικειωμένων με την ψηφιακή ανάγνωση, υπήρχαν αντίτυπα τριών σαϊτοβιβλίων. Άλλωστε, ο κάθε αναγνώστης μπορεί ελεύθερα να τυπώσει όποιο βιβλίο μας επιθυμεί είτε από τον οικιακό του εκτυπωτή είτε από ένα τυπογραφείο (χάρη στις άδειες Creative Commons που χρησιμοποιούμε).

Όλα αυτά, με φόντο μια τεράστια καρδιά αποτελούμενη από τα εξώφυλλα των βιβλίων μας και κάρτες με τα στοιχεία της Σαΐτας, χορηγός των οποίων είναι το Λιθογραφείο.


Θα χαρούμε να σας έχουμε στην πτήση μας!





1 σχόλιο:

  1. Η ΣΑΙΤΟΠΑΡΕΑ φαίνεται να περνά υπέροχα, είμαι και εγώ νοερά μαζί σας.
    Καλή συνέχεια
    Δημήτρης Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή