Ο Χάρης Β. Μικελόπουλος γράφει για τη συνεργασία του με τη Σαΐτα


Η επαφή με τις εκδόσεις Σαΐτα και τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου ήταν η αιτία να «πετάξει» η μικρή μου ιστορία ελεύθερη κι ωραία στον κόσμο του Διαδικτύου. Το σημαντικότερο είναι να πάρεις από την αρχή αυτό το πνεύμα φιλικής διάθεσης και συνεργασίας, όπως ακριβώς το δέχθηκα εγώ, παρότι η επαφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ψυχρή» μέσα από την ηλεκτρονική αλληλογραφία. Μα οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν τόσο ζεστά ακόμα και με αυτό τον τρόπο. 


Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Ηρακλής και η ομάδα του, οδήγησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στη διαμόρφωση της τελικής εικόνας του βιβλίου μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη για την επιμέλεια και τις διορθώσεις και τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου για τη σελιδοποίηση αλλά και τη βοήθειά του σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας. Η Σαΐτα είναι μια κίνηση που δίνει τον αέρα σε ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν μάθει να πετάνε... μόλις σου δώσει τα φτερά, έχεις απογειωθεί μαζί της. Σας ευχαριστώ!

Ο Χάρης Β. Μικελόπουλος γεννήθηκε το 1973 στον Πύργο Ηλείας όπου και μεγάλωσε. Η ζωγραφική, το σχέδιο, οι εικόνες, τον οδήγησαν στο να σπουδάσει στο Αkto Αrt&Design College στην Αθήνα, Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση Εσωτερικών-Εξωτερικών Χώρων. Μετά τις σπουδές του, επέστρεψε στον Πύργο όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως διακοσμητής με δικό του γραφείο. Γνωρίζει Αγγλικά από ανάγκη, όπως ο ίδιος δηλώνει, και Ιταλικά από ευχαρίστηση. Η πρώτη του απόπειρα στη συγγραφή μιας παιδικής ιστορίας, αισθάνεται πως είναι ίσως όπως και το ξεκίνημα ενός μικρού παιδιού. Τα πρώτα βήματα. Οι εικόνες, η φαντασία, οι σκέψεις έρχονται πια ως λέξεις για να αποτυπωθούν στο χαρτί.

Από τις Εκδόσεις Σαΐτα κυκλοφορεί το παραμύθι του με τίτλο «Το όνομά μου είναι Μπααμπούρ».

Δημοσίευση σχολίου