Η Σαΐτα συνεχίζει το ταξίδι της στις εφαρμογές Android!


Συνεχίζοντας την πτήση της και προσπαθώντας να προωθήσει την ηλεκτρονική ανάγνωση, η Σαΐτα αναπτύσσει με την πολύτιμη βοήθεια του Αντώνη Πανώρη, εφαρμογές Android για τα βιβλία της που ταξιδεύουν ελεύθερα από την ψυχή του δημιουργού στην καρδιά του κάθε αναγνώστη. Με τη χρήση αυτών των εφαρμογών, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάζουν ακόμη και μακριά από την οθόνη του e-reader ή του υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται!

Η πρώτη εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί από τον Αντώνη για τη Σαΐτα αφορά το μυθιστόρημα «Θάνατος, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας» της Ευτυχίας Κανάρη και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ. Θα μεταβείτε στο Google Play από όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο, πατώντας «Εγκατάσταση». Εκεί μπορείτε να διαβάσετε την περίληψη του ψηφιακού βιβλίου, να δείτε στιγμιότυπα της εφαρμογής (screenshots), να διαβάσετε κριτικές αναγνωστών και να γράψετε τη δική σας.

Σταδιακά, θα σχεδιαστούν αντίστοιχες εφαρμογές για όλα τα βιβλία που έχουν απελευθερωθεί από τη Σαΐτα. Όλες οι εφαρμογές θα διανέμονται με τις αντίστοιχες άδειες Creative Commons των ebooks που αφορούν.

Για να μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές Android, μπορείτε να επισκεφθείτε το αντίστοιχο λήμμα της Βικιπαίδειας, πατώντας εδώ.

Γνωρίστε τον δημιουργό των εφαρμογών Android που αφορούν τα βιβλία της Σαΐτας…

Το όνομα μου είναι Αντώνης Πανώρης και γεννήθηκα το 1981 στη Θεσσαλονίκη όπου ζω μόνιμα. Σπούδασα μηχανικός Αυτοματισμού στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και από το 1997 ασχολούμαι ενεργά με τον βιομηχανικό αυτοματισμό.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν το έτος 1988 όταν, κρατώντας στα χέρια μου έναν υπολογιστή Atari 65XE 8bit, προσπαθούσα να αναπτύξω το πρώτο μου πρόγραμμα... Σήμερα, στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με το διάβασμα και την ανάπτυξη εφαρμογών σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού (Java, C++, Basic, HTML, PHP, Assembly, Ladder) για λειτουργικά συστήματα Google Android, Microsoft Windows και Βιομηχανικών Ελεγκτών (PLC - HMI).

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Αντώνη, τη σελίδα του στο Google play με τις υπόλοιπες εφαρμογές που έχει αναπτύξει, τη σελίδα του στο facebook, τον λογαριασμό του στο twitter ή στείλτε του ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: automon.android@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου