Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα: παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη


Παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα (5.04.2013) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης το μυθιστόρημα «Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα» από τον συγγραφέα του, Μίνω-Αθανάσιο Καρυωτάκη.

Αρχικά, το κοινό παρακολούθησε το promo video του ψηφιακού βιβλίου και πληροφορήθηκε περιληπτικά την παράξενη ιστορία του Άγγλου δημοσιογράφου, πρωταγωνιστή του μυθιστορήματος, ο οποίος ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της μυστηριώδους εξαφάνισης ενός Άγγλου φοιτητή στην Τρανσυλβανία, καταλήγοντας να συμμετέχει σε κάποια τρομαχτικά γεγονότα τα οποία τελικά θα καθορίσουν την ίδια του τη ζωή.

Αφού, ο συγγραφέας παρουσίασε την ιστορία του δημοσιογράφου και διάβασε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο, ακολούθησε μια συζήτηση με το ακροατήριο, το οποίο έθεσε ερωτήματα όχι μόνο σε σχέση με το μυθιστόρημα, αλλά και σχετικά με την πορεία του έντυπου και του ψηφιακού βιβλίου κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, για τη λογοτεχνία του φανταστικού-τρόμου και για νέα συγγραφικά εγχειρήματα του νεαρού συγγραφέα.

Ο συγγραφέας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού και γνωστοποίησε πως στο τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει ολοκληρώσει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Η Βάρδος Νέξ». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα του συγγραφέα μπορείτε να ανατρέξετε στον προσωπικό του ιστολόγιο, κάνοντας κλικ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου