Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα

Τίτλος: Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα
Συγγραφέας: Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης
ISBΝ: 978-618-80394-2-1


Συντελεστές
Εξώφυλλο, Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου 
Επιμέλεια-Διορθώσεις: Ειρήνη-Ελένη Ρέστα 

Σύντομη περίληψη
«Εγώ λοιπόν, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα σου φανερώσω κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια και καθόρισαν τη ζωή μου. Αυτά τα τρομαχτικά γεγονότα θα σε μυήσουν στην πραγματικότητα των παράλληλων κόσμων. Ομολογουμένως, μπορεί να σε φοβίσουν, αγαπητέ αναγνώστη, ή πάλι να σε κάνουν να αγνοήσεις την αλήθεια. Γι’ αυτό θα ήθελα να σου πω ότι αν περιμένεις να ακούσεις ιστορίες που συνήθιζες να ακούς όταν ήσουν μικρός, τότε μάλλον λανθάνεις και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις το βιβλίο. Αν πάλι διακαώς επιζητάς να μάθεις αυτά τα μοναδικά γεγονότα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αμέσως το διάβασμα, αλλά να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός και να εστιάσεις στα γεγονότα που ανάγονται στο επίπεδο της μεταφυσικής».

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Δεκέμβριο του 2012.Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 2,82 MB)

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .epub (μέγεθος αρχείου: 429,30 ΚΒ)

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .mobi (μέγεθος αρχείου: 805,49 ΚΒ)


Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 

  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα)Δείτε το promo video του βιβλίου που ετοίμασε ο ίδιος ο συγγραφέας:


2 σχόλια: