Η Δήμητρα Μυλωνάκη γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα


Στη συνεργασία μου με τις εκδόσεις Σαΐτα εκείνο που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι άνθρωποί της. Είναι δύο πράγματα που δεν τα είχα συναντήσει σε προηγούμενες εκδόσεις άρθρων μου. 


Επίσης οι συμβουλές τους ήταν πολύτιμες στον σχεδιασμό και στην εμφάνιση του βιβλίου μου και όλα αυτά χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Μα είναι δυνατόν; Και όμως!!! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που βοήθησαν το βιβλίο μου να πετάξει ελεύθερο και τους εύχομαι να είναι πάντα γεμάτοι κέφι και δημιουργικότητα!

Η Δήμητρα Μυλωνάκη γεννήθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας, κατοικεί στην Πάτρα και έχει δύο κόρες. Είναι δασκάλα και διδάσκει στο 60ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας δουλεύοντας με τους μαθητές Καινοτόμα Προγράμματα. Στις δράσεις αυτές, που προσφέρουν μία διαφορετική προσέγγιση της γνώσης στους μαθητές, πραγματοποίησε ποικίλες θεατρικές παραστάσεις των οποίων τα σενάρια έγραψε η ίδια.
Η ΚΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥΛΗ είναι μία μουσικοχορευτική παράσταση που γράφτηκε από την ίδια για να κλείσει το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Μια φορά κι έναν καιρό» που δούλεψαν τα πρωτάκια του σχολείου και είχε θέμα το παραμύθι στη σχολική τάξη.

Από τις Εκδόσεις Σαΐτα κυκλοφορεί το θεατρικό της έργο για παιδιά με τίτλο «Η κοπάνατου Σκανδαλούλη».

Δημοσίευση σχολίου