Η Μαρίνα Αποστόλου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα


Γνωρίστηκα με τις εκδόσεις Σαΐτα από-πού αλλού;- το διαδίκτυο το περασμένο καλοκαίρι. Η ιδέα του e-book είχε κινήσει πολύ νωρίτερα το ενδιαφέρον μου καθώς έχω ήδη στο ενεργητικό μου τρία βιβλία σε έντυπη μορφή. Καλώς ή κακώς  η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει στους νέους συγγραφείς να εκδίδουν βιβλία με αρκετές σελίδες και σε πολλά αντίτυπα. Έτσι, η εμφάνιση των εκδόσεων Σαΐτα στα νεοελληνικά γράμματα αποτέλεσε αληθινή επανάσταση καθώς ο συγγραφέας δεν επιβαρύνεται καθόλου οικονομικά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το κίνητρο της συνεργασίας μας.


Τόσο ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου όσο κι η Ιωάννα Αναστάση ήταν από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας ευγενέστατοι, πρόθυμοι, άμεσοι, οικείοι, επικοινωνιακοί αλλά και ειλικρινείς. Ανέλαβαν εξολοκλήρου τη διόρθωση και τη σελιδοποίηση του βιβλίου καθώς και τη φροντίδα για την απόκτηση του ISBN. Η δημιουργία του βιβλίου πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με εξαιρετική ποιότητα. Επιμελήθηκαν επίσης του δελτίου τύπου ενώ πρόσφατα με έφεραν σε επαφή με τοπική εφημερίδα της Καβάλας (όπου εδρεύουν οι εκδόσεις) μέσω της οποίας θα έχω στο άμεσο μέλλον την ευκαιρία να μιλήσω για το βιβλίο μου.
Ευχαριστώ πολύ τις εκδόσεις Σαΐτα κι εύχομαι να ξανασυνεργαστώ μαζί τους σε επόμενη δουλειά μου.

Η Μαρίνα Αποστόλου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι εκπαιδευτικός. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές «Θα περπατήσουμε μαζί» (Ιούλιος 2010) και «Νοτιάς» (Απρίλιος 2011) και ένα θεατρικό μονόπρακτο «Οι αποθηκάριοι» (Φεβρουάριος 2012) από τις εκδόσεις Οσελότος. «Το κουτί» είναι το δεύτερο θεατρικό της εγχείρημα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαΐτα.

Δημοσίευση σχολίου