Χωρίς σημεία στίξεως σιωπή

Τίτλος: Χωρίς σημεία στίξεως σιωπή
Συγγραφέας: Λευτέρης Κρητικός
ISBΝ: 978-618-80220-3-4


Συντελεστές
Επιμέλεια-Διορθώσεις: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Σύντομη περίληψη
Ένας πωλητής ασφαλειών στα τέλη της δεκαετίας του ’90 πέφτει σε κατάθλιψη εξαιτίας της αδυναμίας του να είναι παραγωγικός κι εν τέλει αξιοπρεπώς βιοποριζόμενος.
Καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια δεχόμενος να γίνει πειραματόζωο μιας καινούργιας μορφής ψυχανάλυσης. Την πρωτότυπη μορφή ψυχανάλυσης αναλαμβάνει με τις οδηγίες του ψυχιάτρου ένας επίσης καταθλιπτικός συγγραφέας. Και ξεκινά η θεραπεία. Ο συγγραφέας χτίζει έναν κόσμο όπου οι πρωταγωνιστές του έχουν φτάσει σ' έναν κοινό παρανομαστή, σε μια συνισταμένη απελπισίας. Είναι όλοι τους θυμωμένοι από κάτι. Κι έχουν γίνει βορά του θυμού τους ο οποίος μεγαλώνει συντρίβοντας εντός τους οτιδήποτε δημιουργικό, ποιητικό και ζωοδόχο.
Ο CEO μιας πολυεθνικής εταιρείας οπλικών συστημάτων, ο ασφαλιστής, ο ντελιβεράς, η φέρελπις συγγραφέας, ο αλκοολικός, ο συνταξιούχος ναυτικός. Μια ετερόκλητη παρέα που συναντιέται άθελά της κι εξαναγκάζεται να συγχρωτιστεί και να υποδυθεί αυτό που πραγματικά είναι ο καθένας κι όχι αυτό που θα ήθελε να είναι.

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Οκτώβριο του 2012.


Το βιβλίο αποσύρθηκε μετά από αίτημα του συγγραφέα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 


  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα)


6 σχόλια:

  1. Μόλις το ξεκίνησα. Υπέροχη γραφή, μακριά απ' το κιτσαριό και την αντιγραφή ύφους, μακριά απ' την παγίδα. Συγχαρητήρια στο συγγραφέα. Θα το συνεχίσω σύντομα, να 'ναι καλά τα pdf :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως ευλογία εξέλαβα το σχόλιό σας Ιστοδεσπότα και σας ευχαριστώ ελπίζοντας να παραμείνει τέτοια έως το πέρας της αναγνώσεως.

      Λευτέρης Κρητικός

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλή σας ημέρα και καλό μήνα! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε όποια μορφή θέλετε (FB2, LIT, LRF, MOBI) πολύ απλά, γρήγορα και δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας www.2epub.com ;)

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα :) Εχω και το calibre, αλλά έλεγα μηπως το δίνατε έτοιμο! Ο λογος που δεν εχω διαβάσει ακομα κανένα απο τα βιβλία σας ειναι οτι δεν τα δινεται σε mobi. Και ίσως να μην είμαι ο μόνος...

      Διαγραφή
    3. Το μόνο βιβλίο μας που είναι σε μορφή .mobi είναι το πρώτο που εκδώσαμε με τίτλο "Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή" και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι καλό σαν αποτέλεσμα της μετατροπής από το αρχικό αρχείο pdf. Δυστυχώς στην ομάδα μας δεν έχουμε κάποιον να μας βοηθήσει με την μετατροπή από .pdf ή .doc σε .mobi . Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν μας βοηθούσατε εσείς :)

      Διαγραφή