A Level Greek Οδηγός επιτυχίας


Τίτλος: A Level Greek Οδηγός επιτυχίας
Συγγραφείς: Μελίνα Γούσιου, Κατερίνα Διαμαντίδη, Ηρακλής Λαμπαδαρίου, Βασιλική-Δήμητρα Σωτήρου
ISBN978-960-629-008-4

Συντελεστές
Φωτογραφία εξωφύλλου: Designed by Designerhrenov/ Freepik.com

Σύντομη περίληψη
Ένας οδηγός επιτυχίας για τους υποψηφίους της εξέτασης του A Level για τα Ελληνικά που εστιάζει σε πρακτικές και ουσιαστικές τεχνικές απάντησης των θεμάτων για όλα τα papers της εξέτασης με απλά βήματα και παραδείγματα.

          Ακολουθώντας τις τεχνικές που περιγράφονται, ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συγκεντρώσει το υλικό που χρειάζεται και θα πρέπει να αξιοποιήσει για την επιτυχία του στις απαιτητικές αυτές εξετάσεις. Βασικός σκοπός του βιβλίου δεν είναι να παρέχει στον υποψήφιο έτοιμες απαντήσεις ή να τον ωθήσει στη στείρα απομνημόνευση των πληροφοριών αλλά στην κατανόηση της αυτόνομης, ουσιαστικής και έγκυρης έρευνας. 

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή .pdf (μέγεθος αρχείου: 2,26 MΒ)




Το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και όλα τα βιβλία των Εκδόσεών μας, ταξιδεύει ελεύθερα στο Διαδίκτυο με άδεια Creative Commons 

  
(Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Ελλάδα)

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετική δουλειά! Η σωστή μελέτη αυτού του οδηγού εγγυάται επιτυχία στις εξετάσεις😄 Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τη δημιουργία αυτού του υπέροχου έργου, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσα να αποσπάσω την ανώτατη βαθμολογία Α*!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική δουλειά! Η σωστή μελέτη του οδηγού εγγυάται επιτυχία στις εξετάσεις 😄Ευχαριστώ πολύ τη συγγραφική ομάδα για τη δημιουργία αυτού του φανταστικού έργου, το οποίο με βοήθησε να αποσπάσω την ανώτατη βαθμολογία Α* στις φετινές εξετάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή