Η Λίζα Σουβατζή γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Η Σαΐτα είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί με αγάπη και όραμα, όλα τα λογοτεχνικά της παιδιά, μικρά και μεγάλα. Ένα σπίτι ανοιχτό τόσο για τους αναγνώστες όσο και τους συγγραφείς. Εκεί, οι σαΐτες πετούν ελεύθερες.


Ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου φροντίζει κάθε κείμενο με γνώση, συνέπεια, επιμέλεια, μεράκι, επαγγελματισμό, και σεβασμό στον συγγραφέα, έτσι ώστε να φτάσει στους αναγνώστες με την καλύτερη δυνατή μορφή.
Συγχαίρω και ευχαριστώ από καρδιάς τον Ηρακλή και τη Σαΐτα για το έργο που προσφέρουν στους φίλους της λογοτεχνίας, αλλά και για την τιμή που μου έκαναν να φροντίσουν ώστε το έργο μου να πετάξει και αυτό ελεύθερα μαζί με τις άλλες σαΐτες.

Γνωρίστε τη Λίζα…

Η Λίζα Σουβατζή γεννήθηκε το 1976 στην Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαιευτική στα ΤΕΙ Αθήνας και έπειτα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έκανε την ειδικότητά της στην Αναισθησιολογία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Έπειτα πήγε στη Γενεύη της Ελβετίας, όπου και εργάζεται ως Αναισθησιολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, από το 2010. Έχει ένα παιδί, τον Χάρη, που είναι 11 ετών. Αγαπάει τις τέχνες και στον ελεύθερό της χρόνο ζωγραφίζει και γράφει.

Δημοσίευση σχολίου