Η Άρτεμις Παπαδημητρίου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Από καιρό έψαχνα να βρω τρόπο να αξιοποιήσω τις ωραίες ιδέες και τη δημιουργική δουλειά των εκπαιδευτικών της Περιφέρειάς μου με σκοπό να δημιουργήσω ένα εκπαιδευτικό υποστηρικτικό υλικό που θα απευθύνεται σε εκείνους που ασχολούνται με την προσχολική ηλικία. Μάταια όμως! Τα χρήματα πολλά!

Εκεί που είχα σχεδόν παραιτηθεί από το όνειρό μου, πέφτω πάνω στις Εκδόσεις Σαΐτα και στο σύνθημα «αφήσετε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!». Είναι δυνατόν; Στην εποχή μας υπάρχουν ανιδιοτελείς άνθρωποι;




Και όμως υπάρχει η μοναδική ομάδα των εκδόσεων Σαΐτα που έδωσαν φτερά στο έργο μας και το έκαναν να πετάξει στα ύψη! Από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεργασίας μας ένιωθα ότι είχα να κάνω με ανθρώπους που είχαν μεράκι και πραγματικό πάθος για την δουλειά τους και συνάμα σωστούς επαγγελματίες. Ο Ηρακλής μου έδωσε την εντύπωση ότι δουλεύει νυχθημερόν και ακούραστα για να έχουν τα βιβλία μας αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. 

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, ένα μεγάλο ευχαριστώ που διαθέτετε αφιλοκερδώς τον χρόνο σας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετάτε πάντα ψηλά, γιατί το αξίζετε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου για τη σελιδοποίηση και τον Μιχάλη Τουμανίδη για το εξώφυλλο. Ειλικρινά μας συγκινήσατε για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελείτε. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου