Ο Απόστολος Λαγαρίας γράφει για τη συνεργασία του με τη Σαΐτα

Λένε ότι σε δύσκολες εποχές η τέχνη ανθίζει. Και ότι τα όνειρα των ανθρώπων και οι προβληματισμοί διοχετεύονται σε δημιουργικές οδούς. Και ότι μέσα από όλο αυτό ξαναγεννιέται η ελπίδα.


Η Ελλάδα του σήμερα είναι έτσι ακριβώς. Μια κοινωνία σε κρίση, πολλές φορές σε απόγνωση. Μια κοινωνία με δημιουργικές δυνάμεις που αναζητούν διέξοδο. Μια τέτοια διέξοδος ήταν για εμένα οι εκδόσεις Σαΐτα και η φιλοσοφία τους για το ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων μέσω του διαδικτύου. Η συνεργασία της εκδοτικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα άψογη και ενθουσιώδης. Το αποτέλεσμα της επιμέλειας επαγγελματικό.
Και το 'Τέρας' ξεκίνησε το ταξίδι του εκεί έξω. Ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Ένα ταξίδι υπέροχο. Και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Γνωρίστε τον Απόστολο…
Ο Απόστολος Λαγαρίας γεννήθηκε το 1981 στη Λάρισα. Είναι διδάκτωρ Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μουσικός, κιθαρίστας και συνθέτης, ενώ με το καλλιτεχνικό όνομα Strange C συμμετέχει ενεργά σε συγκροτήματα της ανεξάρτητης/εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Από το 2012 οπότε και άρχισε να ασχολείται συστηματικά με τη συγγραφή, έχει γράψει διηγήματα, νουβέλες και μυθιστορήματα και έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Στα έργα του συμπεριλαμβάνονται τα διακριθέντα διηγήματα «το Τέρας» (Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός εκδοτικού οίκου «Παράξενες Μέρες, 2013), «Δύο Κόσμοι» (Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός εκδοτικού οίκου «iWrite, 2013) και «Adieu tristesse» (Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός εκδοτικού οίκου «Παράξενες Μέρες και ιστοσελίδας eyelands, 2014), η συλλογή ταξιδιωτικών διηγημάτων «Παλέρμο επί Πέντε» η οποία κυκλοφορεί σε e-book από το λογοτεχνικό περιοδικό «24 Γράμματα» στη σειρά «Εν Καινώ», ενώ ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε πολιτιστικά και λογοτεχνικά περιοδικά.

Δημοσίευση σχολίου