Η Στέλλα Χαβενετίδου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Η ιδέα της Σαΐτας μου κίνησε την περιέργεια από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα την ιστοσελίδα της. Αναρωτήθηκα αν ποτέ ήταν δυνατόν νέοι άνθρωποι χωρίς ανταμοιβή, πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, να αφιερώνουν τον χρόνο τους για τη δημιουργία βιβλίων. Τα βιβλία που είδα στη σελίδα της Σαΐτας με εξέπληξαν ευχάριστα. Η λέξη που ταιριάζει απόλυτα για εμένα είναι η ποιότητα. Όχι μόνο συγγραφικά αλλά στο σύνολό τους. Η γενική εικόνα των βιβλίων μου έδωσε την εντύπωση ότι από πίσω γινόταν δουλειά κι όχι πάμε χαλαρά κι ότι βγει.


Έτσι όταν ήρθε η ώρα της επεξεργασίας του δικού μου βιβλίου είδα ότι δεν είχα πέσει έξω. Επαγγελματισμός, όρεξη για δουλειά, ευχάριστη διάθεση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μου με τη Σαΐτα. Εγώ πραγματικά εύχομαι οι πτήσεις των βιβλίων να συνεχιστούν και να προστεθούν κι άλλοι συνεργάτες που να έχουν μεράκι να δημιουργήσουν όμορφα βιβλία.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τη Δέσποινα Γεωργαντά για την επιμέλεια του έργου, τον Μίνω Καρυωτάκη για την σελιδοποίηση και την Μαίρη Λαμπαδαρίου για το εξώφυλλο. Φυσικά δεν θα παραλείψω τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου που χάρη στο όραμά του, τη δημιουργία ενός εκδοτικού οίκου όπου τα βιβλία πετάνε ελεύθερα στο διαδίκτυο, απέκτησε και το δικό μου άδεια πτήσης.

Γνωρίστε τη Στέλλα…
Η Στέλλα Χαβενετίδου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ κι από τότε εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών.
Από μικρή έπλαθε φανταστικές ιστορίες με το μυαλό της και μεγαλώνοντας αποφάσισε να τις αποτυπώσει στο χαρτί. Το έργο της «Οι Πέντε Σφραγίδες κι ο Χαμένος Πρίγκιπας» είναι το πρώτο της πόνημα και διαπραγματεύεται την αδιάκοπη αναζήτηση των εφήβων για την ταυτότητά τους μέσα σ’ ένα φανταστικό πλαίσιο.
Μένει στην Περαία Θεσσαλονίκης με τον σύζυγο και την κόρη της.


Επικοινωνήστε με τη Στέλλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sabru_d@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου