Η Σαΐτα προσγειώνεται στο ReadPoint!

Συναντήστε τη Σαΐτα των εκδόσεών μας σ’ έναν ξεχωριστό χώρο που δημιούργησε για αυτήν η ομάδα του πρώτου ελληνικού ψηφιακού βιβλιοπωλείου-περίπτερου ReadPoint.com!


Ακολουθήστε τον σύνδεσμο αυτόν και ταξιδέψτε παρέα με τη Σαΐτα σε έναν διαδικτυακό χώρο που συγκεντρώνει χιλιάδες τίτλους εφημερίδων, περιοδικών και βιβλίων, προσβάσιμους από τον υπολογιστή, το notebook το smartphone ή το tablet σας. Μέσω του ReadPoint.com μπορείτε να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας έντυπα ανά πάσα στιγμή, στο σπίτι, στο γραφείο, την παραλία ή στο τρένο, δημιουργώντας τη δική σας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Ας γνωρίσουμε το ReadPoint.com
Το Readpoint δίνει λύσεις στις νέες ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη. Φέρνει την τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στην έως τώρα έντυπη πραγματικότητα.

Το ReadPoint.com είναι οικονομικό, οικολογικό αλλά και πρακτικό καθώς:
• τα έντυπα στοιχίζουν μέχρι και 70% φτηνότερα από ότι στα καταστήματα
• δεν υπάρχει χρήση χαρτιού (για τους λάτρεις του χαρτιού, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης)
• υπάρχει η δυνατότητα αρχειοθέτησης και μεταφοράς των εφημερίδων, των περιοδικών και των βιβλίων από τον χρήστη για την ανάγνωσή τους offline (χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο)
• η συνδρομή σε κάποιο έντυπο, προσφέρει τη λήψη του σε ηλεκτρονική μορφή πριν αυτό κυκλοφορήσει έντυπα!

Με πολλά ψηφιακά προϊόντα & υπηρεσίες, το ReadPoint.com δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να έχουν οποιαδήποτε στιγμή κοντά τους τα αγαπημένα τους έντυπα, σε άριστη ανάλυση και με άπειρες δυνατότητες.
Παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να:
1. αναζητήσει και να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους
2. αγοράσει
3. διαβάσει
4. αποθηκεύσει

5. μοιραστεί ψηφιακό περιεχόμενο από οποιαδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεται

Δημοσίευση σχολίου