Η Σαΐτα στις σελίδες του διαδραστικού οδηγού σπουδών της EMPLOY!

Ανάμεσα σε πλήθος συνεντεύξεων επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων που φιλοξενούνται μέσω QR κωδικών στις σελίδες του οδηγού σπουδών «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2014», εμφανίζεται και η Σαΐτα! Μιλώντας για το επάγγελμα του Φιλολόγου, ο Δημιουργός των Εκδόσεων, Ηρακλής Λαμπαδαρίου, αναφέρεται εκτενώς στη διαδικτυακή, μη εμπορική εκδοτική πρωτοβουλία της Σαΐτας που στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη στο παρακάτω video:


Ευχαριστούμε την εταιρεία Συμβούλων & Σταδιοδρομίας EMPLOY για την τιμή αυτή, δίνοντας την ευκαιρία να μοιραστούμε το όραμά μας για το ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Τι είναι το «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα 2014»;

Είναι ένας πλήρης οδηγός για τα τμήματα του μηχανογραφικού, τις Πανελλήνιες και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Το φετινό βιβλίο, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αποτελεί πολύτιμο οδηγό για όλα τα τμήματα που περιλαμβάνονται στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων έπειτα από τις αλλαγές του σχεδίου «Αθηνά». Μόνο στο συγκεκριμένο βιβλίο, πέρα από τη μοναδική καινοτομία των ζωντανών συνεντεύξεων (μέσω QRcodes) όπου θα δείτε σε video επαγγελματίες και επιστήμονες να αναλύουν σχολές και επαγγέλματα, θα διαβάσετε αναλυτικά στοιχεία, έρευνες και έξυπνες πληροφορίες για το κάθε τμήμα αλλά και για τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις προοπτικές που σας παρέχει το κάθε πτυχίο. Παράλληλα, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε αποκλειστικά δεδομένα τόσο για τα νέα τμήματα, για τις Στρατιωτικές-Αστυνομικές Σχολές, το Νέο Λύκειο αλλά και για το δεύτερο μηχανογραφικό που δικαιούνται να καταθέσουν οι Έλληνες μαθητές για τα δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου όλων των τάξεων και υποψηφίους που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Επίσης, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για γονείς, συμβούλους αλλά και για εκπαιδευτικούς σε φροντιστήρια, σχολεία και δομές που ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών.

Γνωρίστε τους συγγραφείς του βιβλίου…
Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι μέλη της επιστημονικής ομάδας της εταιρείας Συμβούλων Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας EMPLOY. Οι κύριοι Κότιος Κωνσταντίνος και Ταουσάνης Χρήστος είναι Σύμβουλοι σταδιοδρομίας, υποψήφιοι Διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγγραφείς βιβλίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχουν διατελέσει κεντρικοί εισηγητές σε δεκάδες διαλέξεις επαγγελματικού προσανατολισμού σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έρευνες και άρθρα τους έχουν δημοσιευθεί σε πλήθος Μ.Μ.Ε.

Δείτε τα στοιχεία του βιβλίου στη βιβλιογραφική βάση δεδομένων Biblionet, πατώντας εδώ.

Γνωρίστε την εταιρεία Συμβούλων Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας EMPLOY…

Η εταιρεία EMPLOY που δραστηριοποιείται στα πεδία της Δια Βίου Εκπαίδευσης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Καριέρας, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών στους συγκεκριμένους τομείς σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων που την καθιστούν πρωτοπόρα στα επίπεδα ενασχόλησής της. Στις επιμέρους επιμορφωτικές δραστηριότητές της έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες ακαδημαϊκούς, έχει υλοποιήσει περισσότερες από 700 επιμορφωτικές δράσεις (σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις κ.λπ.), ενώ περισσότεροι από 50.000 μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και επιστήμονες διαφόρων κλάδων έχουν συμμετάσχει σε κάποια από τις δραστηριότητες της εταιρείας και έχουν αξιοποιήσει τις υπηρεσίες της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου