Η Γιώτα Κοτσαύτη γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Παρόλο που οι πληροφορίες κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρες είναι πια, ακόμα και για τις έντυπες εκδόσεις, το βιβλίο –σε πείσμα όλων- αποδεικνύει πως είναι ικανό να επιβιώσει. Να αναπροσαρμοστεί, να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα, στις καινούριες απαιτήσεις.

Στο σημείο αυτό γίνεται η «παρέμβαση» της Σαΐτας.

Μία όμορφη προσπάθεια, που με έκανε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.

Μία αξιόλογη προσπάθεια, που βοηθάει το βιβλίο να ταξιδέψει σε τόπους και ανθρώπους, απλά και μόνο με ένα «κλικ».

Μία δημιουργική προσπάθεια, όπου βιβλιοφάγοι, βιβλιόφιλοι, απλοί αναγνώστες κάθε ηλικίας, αποκτούν άμεση πρόσβαση στα κείμενα και –αν το επιθυμούν- άμεση επαφή και με τους δημιουργούς.

Να ευχαριστήσω, λοιπόν, και εγώ με τη σειρά μου για την φιλοξενία!

Με την ευχή να ακολουθήσουν πολλά πολλά ακόμα σαΐτοβιβλία από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο!

Με εκτίμηση,
Γιώτα Κοτσαύτη

Γνωρίστε τη Γιώτα…
Η Γιώτα Κοτσαύτη γεννήθηκε το 1981. Μεγάλωσε στο χωριό Λεβαία Φλώρινας. Έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών. Παρόλο που παραμένει «νηπιαγωγός εν ανεργία», είναι «εν ενεργεία» μαμά της Παναγιώτας Χρυσοβαλάντου και της Αναστασίας Ιουστίνης.

Φανατική βιβλιόφιλη,  θεωρεί ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν, υπάρχει ελπίδα για έναν ομορφότερο κόσμο. Εκτός από τη συγγραφή, που αποτελεί σημαντικό μέσο έκφρασής της, οι σκέψεις και τα συναισθήματά της βρίσκουν διέξοδο και στο προσωπικό της ιστολόγιο, τις «Ηλιαχτίδες». Κατοικεί στην πόλη της Φλώρινας, μαζί με την οικογένειά της.


Επικοινωνήστε με τη Γιώτα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: yotakotsafti1@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου