Η Στέλλα Ασημακοπούλου γράφει για τη συνεργασία της με τη Σαΐτα

Όταν έμαθα για τις ελεύθερες πτήσεις λογοτεχνίας της Σαΐτας στο Διαδίκτυο, ψιλοφοβήθηκα... δεν ήξερα αν εγκυμονούν κινδύνους, ποιο ακριβώς είναι το όφελος, τι γίνεται από ’κει και πέρα.
Αφού όμως πέρασα μια ολόκληρη νύχτα, μετατρέποντας τον φόβο και τα ερωτηματικά σε συναισθήματα και ευαισθητοποίηση, τότε το μυαλό και η καρδιά μου άνοιξαν διάπλατα.


Αποφάσισα πως πρέπει να πάμε κόντρα στις αντιξοότητες και σε πείσμα των χαλεπών καιρών που ζούμε, εμείς θα δημιουργούμε για όλον τον κόσμο και θα τα καταφέρουμε!
Όσο για τη σαϊτο-ομάδα; Μία λέξη μόνο, που περικλείει όλο της το νόημα: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!
Προσεγγίζοντας με αγάπη, αφοσίωση και μεράκι αυτό που έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν, στέκονται αρωγοί σε όλους εμάς που προσπαθούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τον κόσμο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ αλλά γνωρίζω πως προσφέρουν πολλά στη Σαΐτα και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ηρακλή και την Ευρυδίκη για όλη τους την προσπάθεια προκειμένου να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα.
Τολμήστε το! Αξίζει τον κόπο!

Γνωρίστε τη Στέλλα…
Η Στέλλα Ασημακοπούλου, ζει στην Αρτέμιδα Αττικής με το σύζυγό της και τα δυο της σκυλιά. Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων με τα οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά επί πολλά χρόνια, αλλά από πολύ μικρή ηλικία η μεγάλη της αγάπη ήταν η έκφρασή της μέσα από τον γραπτό λόγο. Υπάρχουν πλήθος αδημοσίευτα διηγήματα, ποιήματα και τραγούδια της, καθώς και απόπειρες θεατρικών έργων. Η σειρά διηγημάτων «Δίνη», είναι η πρώτη της δημοσίευση.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Στέλλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stella.assimakopoulou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου