Ο Κανελής στις σελίδες του Bonus Mall mag!

Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, Συγγραφέας

Θα μπορούσε κάποιος να ταξιδέψει με μια Σαΐτα;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε πως είναι αδύνατον, αγαπητοί αναγνώστες. Δεν είναι όλες οι σαΐτες το ίδιο. Υπάρχει μία η οποία κατοικοεδρεύει στην όμορφη Καβάλα και καταφέρνει να μεταφέρει με τα πολύχρωμα φτερά της συναισθήματα και ιδέες παγκοσμίως.

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, για να πετάξει μια ΣΑΙΤΑ πρέπει πρώτα κάποιος να την κατασκευάσει και ακολούθως να την εξοπλίσει με αγάπη, μεράκι, φαντασία, θάρρος και δύναμη. Αυτός λοιπόν ο κατασκευαστής ή θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε και πιλότο της ΣΑΙΤΑΣ, καταφέρνει με έναν μοναδικό, σχεδόν μαγικό τρόπο θα έλεγα, να βρίσκει το απαραίτητο πλήρωμα που θα πετάξει μαζί του.

Είμαι μέλος και εγώ αυτού του πληρώματος για μία ξεχωριστή πτήση πάνω από την Αθήνα με το φτερωτό αλογάκι του Χολαργού. Η Απολλώνια, η Αντωνία, ο πιλότος Ηρακλής και εγώ συζητήσαμε και οργανώσαμε ακόμα μία πτήση. Την εφοδιάσαμε με τα καλύτερα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα, δηλαδή ηλεκτρονικό κινητήρα INTERNET για να προστατέψουμε τα δάση μας από την  άσκοπη κατανάλωση χαρτιού, πολύ ενθουσιασμό και φροντίδα και επιβιβαστήκαμε.

Η πτήση της πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2013 και φέρει την κωδική ονομασία

Ο ΚΑΝΕΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η μικρή μας ιστορία εξελίσσεται στην Αθήνα. Αρχίζει με την πραγματοποίηση μιας ευχής και απογειώνει τον αναγνώστη σε ένα ημερήσιο ταξίδι πετώντας πάνω από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών με αποκορύφωμα την Ακρόπολη.
Ο Κανελής είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, ένας μικρός σε μέγεθος αλλά με μεγάλες επιθυμίες χαρακτήρας που πετά χαρούμενα, προβληματίζει, συγκινεί   και χαίρεται με το δώρο αυτό που του έδωσε η καλή του μοίρα.
Το αλογάκι του Χολαργού έχει την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις με διάφορα γλυπτά, μια καμπάνα έναν κίονα αλλά και μία σημαία να μάθει υπέροχα πράγματα για την πόλη και την ιστορία της.

Ευχόμαστε να προσγειωθεί στις καρδιές και στο μυαλό σας. Θα χαρούμε να μάθουμε ότι σκόρπισε χαμόγελα,  προκάλεσε συζητήσεις με τους φίλους σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, σας έκανε να  δείτε την Αθήνα με μια φρέσκια ματιά, σας γέννησε την επιθυμία για μια βόλτα.

Εσείς, για να φέρετε τη ΣΑΙΤΑ και το παραμύθι φυσικά  στον υπολογιστή σας, απλά επισκεφτείτε την διεύθυνση www.saitapublications.gr Το παραμύθι μπορείτε να το απογειώσετε με τη σειρά σας και πάλι για όποιον προορισμό θέλετε ή απλά πείτε στους φίλους σας να επισκεφτούν το αεροδρόμιο της ΣΑΙΤΑΣ, δηλαδή τον εκδοτικό οίκο θέλω να πω! 

Για έναν συγγραφέα το να βρει εκδοτικό οίκο με τα χαρίσματα της ΣΑΙΤΑΣ είναι σπάνιο. Αισθάνομαι τυχερός που ζω την εμπειρία του ιπτάμενου παραμυθιού. Ο επαγγελματισμός είχε ταίρι του τη γενναιοδωρία. Ελπίζω να μοιραστώ τη χαρά του παραμυθιού μαζί σας όταν το κατεβάσετε από το διαδίκτυο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το μέλος του πληρώματος

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Μπορείτε να δείτε το παραπάνω άρθρο στις σελίδες 74-75 του περιοδικού (Τεύχος 20, Νοέμβριος 2013) και να διαβάσετε κι άλλα ενδιαφέροντα άρθρα, πατώντας εδώ.

* * *

Λίγα λόγια για το Bonusmall magaz!ne από τους ίδιους τους δημιουργούς του...


Το i του Magaz!ne (που σημαίνει info, πληροφορία) το αναποδογυρίσαμε και το κάναμε θαυμαστικό γιατί πιστεύουμε περισσότερο στην έκπληξη!
Δημιουργήσαμε αυτό το περιοδικό με φίλους, που όλοι μας εκπλήσσουν, με τα κείμενά τους και μας συγκινούν. Γράφουμε για όλα αυτά που αγαπάμε, που θαυμάζουμε, που μας θυμώνουν, που δικαιολογούμε, που θέλουμε ν’ αλλάξουμε.
Όλοι εμείς στο περιοδικό, πιστεύουμε ότι δεν είναι «τυχαίο» που βρεθήκαμε σ’ αυτό το όχημα που λέμε ...“Μagaz!ne”.

Δημοσίευση σχολίου