Χορηγία της UHU για τους «μαγικούς» σελιδοδείκτες!


Με αφορμή το παιδικό παραμύθι «Ο μαγικός σελιδοδείκτης» του Ηρακλή Λαμπαδαρίου και για σκοπούς προώθησης των Εκδόσεων Σαΐτα, έχουμε κατασκευάσει και διανείμει μέχρι στιγμής μέσω δύο διαδικτυακών διαγωνισμών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά-με την αρωγή της OpenBook), μέσω Βιβλιοθηκών και μέσω ανοικτών εκδηλώσεων (χορηγία σε Γιατρούς του Κόσμου, Δεκέμβριος 2012) περισσότερους από 1.000 «μαγικούς» σελιδοδείκτες.



Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κόλλες UHU. Καθώς όμως η Σαΐτα δε χρηματοδοτείται και δεν έχει έσοδα από τις πτήσεις της, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη δημιουργία «μαγικών» σελιδοδεικτών. Γι’ αυτόν τον λόγο απευθυνθήκαμε στην UHU-BISON Hellas ΕΠΕ και ζητήσαμε να μας στείλουν κόλλες. Με μεγάλο ενδιαφέρον ο Brand Manager της εταιρείας, κύριος Σέργιος Γραμμένος, αποδέχθηκε το αίτημά μας και μας έστειλε ένα πακέτο με 12 συσκευασίες κόλλα UHU Stic’ n fun!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία και χαιρόμαστε που μας στήριξε έμπρακτα, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για την προώθηση του ελεύθερου ταξιδιού των βιβλίων!

Πλέον μπορούμε να φτιάξουμε πολλούς «μαγικούς» σελιδοδείκτες, οι οποίοι στην πίσω όψη τους θα αναγράφουν «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΟΛΛΑ UHU».


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της UHU.

Επικοινωνήστε με την UHU-BISON Hellas ΕΠΕ:
Ειρήνης και Εθνάρχου Μακαρίου 2, ΤΚ 185 47, Νέο Φάληρο, Πειραιάς, Αττική
Τηλέφωνο: 210 489 78 56
Fax: 210 489 78 50




Δημοσίευση σχολίου