Νέα δημιουργός: Αλίκη Λαζαρίδου


Την Αλίκη τη γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του συλλογικού ebook «Το ταξίδιενός χαρτονομίσματος», φιλοτεχνώντας το πολύ όμορφο εξώφυλλο. Σήμερα μοιράζεται μαζί μας την πρότασή της για το λογότυπο που θα μπορούσαν να έχουν οι Εκδόσεις μας. 


Η Αλίκη Λαζαρίδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1991, τελείωσε το ελληνογαλλικό Καλαμαρί και ασχολήθηκε από νωρίς με το γκράφιτι και αργότερα, για λίγο, με ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο με σκοπό τις σπουδές στην αρχιτεκτονική. Πλέον, όντας φοιτήτρια της Ιατρικής του Αριστοτελείου, ασχολείται ακόμα με το σχέδιο στο χέρι αλλά και με γραφιστικά εγχειρήματα.

Επικοινωνήστε με την Αλίκη.


Αν θέλετε κι εσείς να στείλετε τη δημιουργία σας για το λογότυπό μας, το moto μας (Αφήστε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!) ή να αποτυπώσετε με το ταλέντο και τη φαντασία σας το όραμά μας για το ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@saitapublications.gr

2 σχόλια:

  1. Παρότι το λογότυπο του παιδιού από την Ξάνθη παραπάνω(Άγγελος κάτι) είναι ομορφότερο, αυτό εδώ είναι λιτό και γραμμικό, πιο ταιριαστό για εκδοτικό οίκο. Το άλλο θα μπορούσε να κοσμεί το site σας.

    Όσο για τα υπόλοιπα... οδοντόκρεμες.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Νίκο, σ' ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Η Σαΐτα μας δίνει το βήμα σε κάθε νέο δημιουργό να μοιραστεί το έργο του με τους φίλους και τους αναγνώστες μας. Στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε το λογότυπό μας αλλά με αφορμή αυτό και το moto μας (Αφήστε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!) να δώσουμε την αφορμή για έμπνευση σε νέους δημιουργούς ώστε να σχεδιάσουν το δικό τους έργο και να μας το στείλουν για να το προωθήσουμε μαζί με σύντομο βιογραφικό τους και στοιχείο επικοινωνίας τους μέσω της ιστοσελίδας μας.

      Διαγραφή