Σαΐτοπτήσεις με έργα νέων δημιουργών


Η σαΐτα μας, συνεχίζοντας το ταξίδι της, προσκαλεί νέους δημιουργούς (γραφίστες, εικονογράφους, σκιτσογράφους, ζωγράφους, σχεδιαστές κόμικ, μουσικούς, δημιουργούς βίντεο) να αναδείξουν το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, φιλοξενώντας τα έργα τους και προβάλλοντάς τα μέσω της ιστοσελίδας αυτής και της σελίδας μας στο Facebook.

Χωρίς περιορισμούς, προϋποθέσεις και εμπόδια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα έργο που να σχετίζεται είτε με το λογότυπο των Εκδόσεών μας, είτε με το όραμά μας για το ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων, να μας το αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@saitapublications.gr μαζί με τη φωτογραφία τους, ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα έκτασης 110-120 λέξεων και ένα στοιχείο επικοινωνίας και να τα μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας!

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο έργο που μας έστειλε ο Νίκος Μαυρικάκης, κομιξάς από την Πάτρα…



Είμαι ένας αυτοδίδακτος καταραμένος κομιξάς από την Πάτρα. Μετά από χρόνια αποτυχημένων σπουδών στην Πληροφορική, και αφού συνειδητοποίησα πως η πανεπιστημιακή εκπαίδευση σου αντικαθιστά το μυαλό με ένα αποξηραμένο σύκο, έφυγα για τον παράξενο χαμένο κόσμο του παιδικού μου μυαλού. Εκεί συνάντησα αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες με έντονη προσωπικότητα, σουρεαλιστικά περιβάλλοντα, παράδοξες καταστάσεις, τραγελαφικές ιστορίες και αλλά πολλά περίεργα που με ανάγκασαν να μείνω για να τα εξερευνήσω. Στην πραγματικότητα δηλαδή, είμαι ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να ρίξει λίγο φως στους περίεργους κρυφούς κόσμους του μυαλού του.

Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να αξιωθώ να δημιουργήσω ένα εικονογραφημένο βιβλίο τόσο συναρπαστικό που θα κάνει όλα τα παιδιά του κόσμου να σβήσουν την τηλεόραση και το PC τους μέχρι να το διαβάσουν ;)  

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Νίκου πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου