Johnnie Society - Βιβλιοεντύπωση


Πέρα από τις ψηφιακές εκδόσεις μας, θα θέλαμε να φιλοξενούμε στη σελίδα αυτή εντυπώσεις αναγνωστών για βιβλία που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ελεύθερα δίχως περιορισμούς, όπως ακριβώς και τα δικά μας!

> Στείλτε μας τις δικές σας βιβλιοεντυπώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: saita.publications@gmail.com για να τις μοιραστείτε με τους e-πισκέπτες μας.


Αρχίζουμε λοιπόν με το πρώτο μυθιστόρημα με τίτλο «Johnnie Society» του «πατέρα» της Ανοιχτής Λογοτεχνίας στο Διαδίκτυο και πολύτιμο φίλο των Εκδόσεών μας, κύριο Γιάννη Φαρσάρη

Ένα μυθιστόρημα εύγλωττο όσο και ο ιδιαίτερος τίτλος του που οδηγεί τον αναγνώστη σε μια μετάβαση από το δήθεν και την υποκρισία στην ουσία και την ευτυχία. Δύο αντίθετοι κόσμοι στους οποίους ο πρωταγωνιστής έχει μια θέση που του εξασφαλίζει την πολύτιμη δυνατότητα της επιλογής, που συνδυάζεται με τη σύγκριση, τη νοσταλγία, την εσωτερική πάλη, τη δύναμη της αλλαγής, της ανατροπής, της διεκδίκησης. Από τη γραβάτα της επαγγελματικής επιτυχίας ο Johnny περνάει στο μπλουζάκι της πραγματικής ευτυχίας, συνειδητά, όχι επιπόλαια. Τον βοηθούν άλλωστε οι χαρακτήρες, οι οποίοι, ο καθένας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, δεν γεμίζουν απλά τις σελίδες αλλά αποτελούν φάρους που του δείχνουν το δρόμο που μάταια αναζητούσε σε λαθεμένες του επιλογές. Τελικά, ο Johnny είναι ο άνθρωπος που υπάρχει στον καθένα μας και μας καλεί να τον ελευθερώσουμε γιατί έτσι μόνο θα ζήσουμε ελεύθεροι και οι ίδιοι.

του Ηρακλή Λαμπαδαρίου


> Το μυθιστόρημα «Johnnie Society» μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν σε μορφή αρχείου .pdf, .epub και .odt από τη διεύθυνση: www.johnnie-society.org

Δημοσίευση σχολίου